top of page
DSC_1690.jpg
DSC_5758-bewerkt.jpg
DSC_5808-WEB.jpg
DSC_9679-2-WEB.jpg

workshops & masterclasses

Heb jij een digitale camera? Een (semi) professionele spiegelreflexcamera of zelfs een gloednieuwe systeemcamera? Misschien vermaak jij je al jaren met deze camera en red jij je prima met de handmatige instellingen. Of wellicht ben je pas net begonnen en vind je het nog best lastig om de juiste instellingen te bepalen bij het maken van foto's.

 

Volg een workshop voor beginners of een masterclass voor gevorderden en leer binnen één dag alles over dierenfotografie en hondenfotografie. Wil je na het volgen van een workshop ook meer leren over fotobewerking in programma's zoals Lightroom en Photoshop? Geef je dan op voor een leerzame, gezellige cursusavond fotobewerking. Bij de Masterclass is het onderdeel fotobewerking inclusief.  

 

Workshop voor beginners

De workshop voor beginners is om jou te leren je camera handmatig in te stellen. Ik werk met verschillende thema's op verschillende locaties, zodat je een workshop kunt kiezen in een thema die bij jou past. Op dit moment heb ik drie verschillende thema's; honden, wilde dieren en roofvogels. Na de workshop kun jij zelfstandig handmatig je camera instellen bij verschillende situaties. Je beheerst dan een stuk basiskennis die je vervolgens op verschillende vormen van fotografie kunt gaan toepassen. Thuis bij het fotograferen van familieleden of huisdieren, op vakantie of bij het fotograferen van dieren in dierentuinen of de natuur! 

Masterclass voor gevorderde fotografen

Masterclasses zijn geschikt voor de wat meer gevorderde (hobby)fotografen & startende professionele fotografen. Ik geef enkel masterclasses helemaal toegespitst op dierenfotografie. Denk hierbij aan het fotograferen van honden, wilde dieren in bijvoorbeeld dierentuinen en het fotograferen van roofvogels in samenwerking met een valkenier. We gaan hierbij niet alleen een aantal uren fotograferen, maar ook leer ik je meer over het gedetailleerd nabewerken van een mooie foto in handige fotobewerkingsprogramma's zoals Lightroom en Photoshop. 

DSC_7074.jpg

Workshops voor beginners

Heb je een spiegelreflexcamera of systeemcamera maar heb je geen idee hoe je deze handmatig moet instellen en wil je dat wel heel graag kunnen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik geef workshops fotografie voor beginners in een ontspannen, gezellige sfeer. 

DSC_4822-WEB_edited_edited.jpg

Masterclasses voor gevorderden

Ken jij jouw camera inmiddels door en door maar wil je graag nog beter worden in het maken van professionele portretten van wilde dieren, honden of roofvogels? Dan is de masterclass dierenfotografie echt wat voor jou. 

DSC_1553.jpg

Cursus fotobewerking 

Fotobewerking is een belangrijk onderdeel van fotografie. Om een ruw bestand te perfectioneren tot een mooie foto kun je gebruik maken van programma's zoals Lightroom en Photoshop. Ook hierin geef ik workshops en cursussen op verschillende niveaus. 

DSC_2825--WEB.jpg
DSC_0259.jpg
DSC_8672.jpg
DSC_4260-WEB.jpg
bottom of page