top of page
DSC_1690.jpg
DSC_5758-bewerkt.jpg
DSC_5808-WEB.jpg
DSC_9679-2-WEB.jpg

Workshop, masterclass of cursusavond

Heb jij een spiegelreflexcamera of een systeemcamera, maar weet je niet hoe je deze het beste kunt instellen voor het maken van goede foto's? Dan is een workshop bij Pixie Photography helemaal geschikt voor jou. Leer binnen één dag hoe je je camera moet instellen in de M-stand en leer de belichtingsdriehoek begrijpen. Tijdens de workshop leer in je alles over sluitertijd, diafragma en ISO-waarden. Na een workshop bij Pixie Photography kun jij zelfstandig je camera helemaal handmatig instellen voor het maken van mooie foto's! 

 

Misschien vermaak jij je al jaren met je camera en red jij je prima met het fotograferen in de M-stand, maar wil je je graag nog verder ontwikkelen als hobbyfotograaf of beroepsfotograaf. Dan is een masterclass voor gevorderden helemaal jouw ding. Je leert binnen een dag de fijne kneepjes van het vak "Dierenfotografie" en allerlei interessante onderdelen van fotobewerking. Na deze dag kun jij prachtige dierenportretten maken en helemaal perfectioneren in programma's zoals Lightroom en Photoshop. 

Als je helemaal thuis bent in het fotograferen maar graag nog meer wilt leren over fotobewerking in Lightroom en Photoshop dan is een cursusavond fotobewerking een hele interessante optie voor jou. Er zijn cursusavonden fotobewerking op verschillende niveaus en we kijken samen wat het beste bij jou past. 

 

Voor elk niveau biedt Pixie Photography een passende workshop, masterclass of cursus helemaal gespecialiseerd in dierenfotografie. 

Hondenfotografie

Puppy fotoshoot

Voor het maken van een prachtig portret van je jonge puppy nemen we alle tijd. We zoeken samen een geschikte locatie uit.

Een fotoshoot is mogelijk vanaf

€ 225

DSC_2998-PRINT.jpg

Groeipakket

Het groeipakket bestaat uit twee fotoshoots die we inplannen wanneer jouw pup rond de 2 - 4 maanden en 6-12 maanden oud is. 

Dit pakket is mogelijk vanaf

€ 395

DSC_6440-web.jpg

Workshops

Wil jij in één dag leren hoe je mooie foto's maakt van honden, wilde dieren in een dierentuin of indrukwekkende roofvogels?

Een workshop is al mogelijk vanaf

€ 145 p.p.

DSC_8114-WEB.jpg

Cursussen

Leer in één avond de basis van fotobewerking in programma's zoals Lightroom & Photoshop samen met een kleine groep gelijkgestemden. 

Een cursusavond fotobewerking voor

€ 125 p.p.

DSC_5722.jpg

Masterclasses

Kan jij al helemaal uit de voeten met het fotograferen op de M-stand maar wil je je verder ontwikkelen als dierenfotograaf?

Een masterclass is al mogelijk vanaf

€ 295 p.p.

DSC_4545-PRINT.jpg

Agenda

Nieuwsgierig welke workshops, cursusavonden en masterclasses op de planning staan voor komende tijd?

Geplande workshops

workshop agenda

Volg een workshop voor beginners of een masterclass voor gevorderden en leer binnen één dag alles over dierenfotografie en hondenfotografie. Wil je na het volgen van een workshop ook meer leren over fotobewerking in programma's zoals Lightroom en Photoshop? Geef je dan op voor een leerzame, gezellige cursusavond fotobewerking. Bij de Masterclass is het onderdeel fotobewerking inclusief.

Workshops voor beginners

De workshop voor beginners is bedoeld om jou te helpen je camera zelfstandig helemaal handmatig in te stellen. Je gaat dus leren fotograferen in M-stand van je camera. Hierbij leer je alles over de belichtingshoek, dus het diafragma, de sluitertijd en ISO-waarden die je moet instellen in verschillende situaties bij het fotograferen van dieren.

 

Ik werk met verschillende thema's op verschillende locaties, zodat je een workshop kunt kiezen in een thema die bij jou past. Op dit moment heb ik drie verschillende thema's; hondenfotgrafie, het fotograferen van wilde dieren in dierenparken en het fotograferen van roofvogels. Na de workshop kun jij zelfstandig handmatig je camera instellen bij verschillende situaties. Je beheerst dan een stuk basiskennis die je vervolgens ook op andere vormen van fotografie kunt gaan toepassen. Thuis bij het fotograferen van familieleden of je eigen huisdieren, op vakantie of bij het fotograferen van dieren in de vrije natuur.

Workshops dierenfotografie duren een dagdeel en worden gegeven in een kleinschalig groepsverband van maximaal 6 deelnemers. Zo is er altijd voldoende ruimte voor vragen en specifieke wensen van elke deelnemer.

Masterclass voor gevorderden

Masterclasses zijn geschikt voor de wat meer gevorderde (hobby)fotografen & startende beroepsfotografen. Ik geef masterclasses helemaal toegespitst op dierenfotografie. Denk hierbij aan het fotograferen van honden op een geschikte buitenlocatie, wilde dieren in bijvoorbeeld dierentuinen en het fotograferen van roofvogels in samenwerking met een valkenier. We gaan hierbij niet alleen een aantal uren fotograferen, maar ook leer ik je meer over het gedetailleerd nabewerken van een mooie foto in handige fotobewerkingsprogramma's zoals Adobe Lightroom en Photoshop. 

Een masterclass duurt een dag en is mogelijk in zowel een kleine groep van maximaal 4 deelnemers of in de privésfeer waarbij alles helemaal in aangepast op jouw persoonlijke wensen en leerdoelen. 

DSC_2825--WEB.jpg
DSC_9109-WEB.jpg
DSC_8672.jpg
DSC_4260-WEB.jpg
bottom of page