top of page
Puppy fotoshoot portret
Puppy fotografie Friesland
Herdershond puppy fotoshoot
Fotoshoot puppy in heide

Puppy fotoshoot

Heb je een pup in huis? Meestal komt hij bij je wonen wanneer hij een week of 8 à 9 is. De eerste week begint hij zijn nieuwe thuis te ontdekken en zul je vooral tijd steken in de socialisatie van je nieuwe huisgenoot. Een mooi onderdeel van het socialisatieproces is bijvoorbeeld een fotoshoot van je puppy in de buitenlucht! Zo kun je meteen deze bijzondere tijd vast laten leggen als herinnering voor later wanneer hij groot is.

 

Pixie Photography omarmt de puurheid en levendigheid van opgroeiende puppy's en jonge honden. Als toegewijd hondenfotograaf leg ik het liefst de onschuldige charme en speelse energie van je opgroeiende puppy vast in de vorm van een volledig verzorgde fotoshoot op een prachtige locatie in Friesland, Groningen of Drenthe. Het vastleggen van deze kostbare momenten in het leven van je opgroeiende hond is een tijdloze herinnering die je voor altijd zult koesteren.

puppypakket bij fotoshoot van je puppy

Cadeaubon voor een puppy fotoshoot

Wist je dat als je een fotoshoot besteld met je puppy dat je er dan een prachtig puppy-pakket bij cadeau krijgt? Super leuk om te krijgen, maar ook zeker om weg te geven aan iemand anders. Je kunt een fotoshoot bestellen en daarbij aangeven dat het om een puppy gaat. Je kunt dan kiezen uit een prachtig puppy-pakket in jouw gewenste kleur. 

In het pakket zit iets lekkers voor de pup, een stevige speelgoed knuffel speciaal voor jonge honden, een handgemaakt flos-touw van sterk en zacht fleece en een cadeaubon t.w.v. elk gewenst bedrag vanaf € 50. Je kunt een volledige fotoshoot cadeau doen t.w.v. € 169,- of kiezen voor een tegoedbon. Ik zorg dat alles helemaal mooi ingepakt wordt voor bijvoorbeeld een verjaardag, de feestdagen of gewoon omdat het leuk is om iemand iets te geven!

DSC_7560-bewerkt.jpg
DSC_5808-WEB.jpg
DSC_1033-WEB_edited.jpg
Fotoshoot puppy in bos
bottom of page