top of page
Puppy fotoshoot portret
Puppy fotografie Friesland
Herdershond puppy fotoshoot
Fotoshoot puppy in heide

Een fotoshoot van je puppy

Heb je een pup in huis? Meestal komt hij bij je wonen wanneer hij een week of 8 à 9 is. De eerste week begint hij zijn nieuwe thuis te ontdekken en zul je vooral tijd steken in de socialisatie van je nieuwe huisgenoot. Een mooi onderdeel van het socialisatieproces is bijvoorbeeld een fotoshoot van je puppy in de buitenlucht! Zo kun je meteen deze bijzondere tijd vast laten leggen als herinnering voor later wanneer hij groot is.

 

Pixie Photography omarmt de puurheid en levendigheid van opgroeiende puppy's en jonge honden. Als toegewijd hondenfotograaf leg ik het liefst de onschuldige charme en speelse energie van je opgroeiende puppy vast in de vorm van een volledig verzorgde fotoshoot op een prachtige locatie in Friesland, Groningen of Drenthe. Het vastleggen van deze kostbare momenten in het leven van je opgroeiende hond is een tijdloze herinnering die je voor altijd zult koesteren.

Je kunt een fotoshoot boeken voor je puppy waarbij we samen een geschikte locatie bepalen. We nemen alle tijd zodat deze ervaring een fijne socialisatie is voor jouw puppy. Ik zorg dat je puppy op zijn of haar mooist wordt vastgelegd zodat jij een prachtige herinnering hebt aan deze bijzondere tijd die voorbij vliegt. Ook is het mogelijk om een groeipakket te bestellen. We gaan jouw opgroeiende pup dan op twee verschillende momenten vastleggen op twee verschillende locaties. Zo zie je jouw pup tussen de leeftijd van 2 maanden en een jaar opgroeien in de foto's. 

 

Hondenfotografie

Puppy fotoshoot

Voor het maken van een prachtig portret van je jonge puppy nemen we alle tijd. We zoeken samen een geschikte locatie uit.

Een fotoshoot is mogelijk vanaf

€ 225

DSC_2998-PRINT.jpg

Groeipakket

Het groeipakket bestaat uit twee fotoshoots die we inplannen wanneer jouw pup rond de 2 - 4 maanden en 6 - 12 maanden oud is. 

Dit pakket is mogelijk vanaf

€ 395

Een gratis puppypakket

Wanneer je een fotoshoot voor je puppy boekt bij Pixie Photography krijg je een prachtig puppypakketje. Super leuk om te krijgen, maar misschien nog leuker om te geven. Wanneer je een fotoshoot voor een puppy cadeau wilt geven aan iemand anders kan ik er een cadeaubon bij doen voor elke gewenst bedrag v.a.a € 50, zodat het nog leuker is om cadeau te geven aan iemand anders!In het pakket zitten lekkere puppysnoepjes en een stevige speelgoedknuffel speciaal voor jonge honden. Desgewenst kan je het bestellen in een cadeautasje of een giftbox met een grote strik eromheen. Je kunt een volledige fotoshoot cadeau doen t.w.v. € 195 of kiezen voor een tegoedbon van elk gewenst bedrag vanaf € 50. Ik zorg dat alles helemaal mooi ingepakt wordt voor bijvoorbeeld een verjaardag of de feestdagen!

Cadeaubon voor een puppy fotoshoot
DSC_7560-bewerkt.jpg
DSC_5808-WEB.jpg
DSC_1033-WEB_edited.jpg
Fotoshoot puppy in bos
bottom of page