120236842_10158785958703307_8725558103418825094_n.jpeg
DSC_2725.jpg
DSC_0591-web.jpg
DSC_0603-web.jpg

de fotograaf achter
Pixie Photography

Mijn naam is Jolien en ik heb een enorme passie voor dieren en fotograferen. Wij hebben zelf twee ruwharige teckels en een Duitse Dog. Daarnaast rijd ik motor en hou ik van snelle auto's, motorevenementen, jetski's, dinosaurussen, wilde dieren, honden en op vakantie gaan naar warme landen of in de sneeuw of gewoon een week op ons eigen prachtige eiland Ameland. In mijn vrije tijd kun je mij - met moeite - in de vroege ochtend vinden in het bos. Ik ben totaal geen ochtendmens, maar voor het vastleggen van wilde dieren zoals reeën, herten, eekhoorns en vogels lukt het mij redelijk om vroeg op te staan.

 

Ik ben dol op de herfst en de winter, hoewel veel mensen mij een beetje voor gek verklaren. Het is jammer dat het motorseizoen dan weer ten einde komt, maar de gezelligheid, mooie luchten en natuurlijk het vieren van kerst komt daar mooi voor in de plaats en daar word ik heel erg blij van!

Sinds kort heb ik de valkerij ontdekt en het fotograferen van roofvogels. Hierover kun je meer vinden bij wildlife en in mijn blog. Ik kom graag in Aquazoo Leeuwarden en dan loop ik het liefst gelijk door naar de emu's en de flamingo's. Daarnaast ben ik vaak te vinden in het mooie zuid Friese dorp Echtenerbrug, waar ik veel teckels fotografeer voor bevriende fokkers en trimsters. Naast mijn werk als fotograaf help ik ondernemers groeien door ondersteuning te bieden op het gebied van marketing, communicatie en design. Wil je hier meer over weten? Check dan vooral even de website www.pixiemedia.nl.

Je kunt altijd contact met mij opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden. Je kunt mij mailen, bellen of Whatsappen, overdag gedurende alle dagen van de week. Volg mij ook op facebook en instagram om op de hoogte te blijven van mijn werk. 

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op!

 

Je kunt een e-mail sturen:

info@pixiefoto.nl

of een bericht achterlaten via WhatsApp:

06 - 27 11 98 84

 

Ik streef ernaar om je binnen 24 uur van een antwoord te voorzien.

de klant aan het woord...

etsy markt

"Jolien heeft inmiddels twee keer prachtige foto’s gemaakt op de Etsy markt in de Blokhuispoort. Van sfeerfoto’s tot portretten van de standhouders, ze kan het allemaal en houdt goed rekening met de wensen van ons als opdrachtgever. Ik zou Jolien zeker aanbevelen als fotograaf op een evenement!"

hondenfokkers

"Super foto's! Ze weet hoe ze met honden om moet gaan, om ze goed op de foto te krijgen."

"Maakt mooie foto's. Heeft veel geduld en is gek met honden"

team schaap

"Jolien is een heel fijn persoon, spontaan, luistert goed naar je wensen en dat maakt het allemaal heel erg relaxed. 

 

Jolien maakt voor mij/ons prachtige foto's van de motorsport en honden! Echt een aanrader!"

paula's motorkleding

"Jolien doet wat ze zegt, is op tijd, recht voor haar raap, heeft een mooie stijl en is relaxed. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer. Er is ruimte voor je eigen ideeën en indien haalbaar altijd uitgevoerd. Een dikke tien!"

volg mij op instagram