top of page
Groeipakket fotoshoot pup
Groeipakket honden fotografie
Fotoshoot met pup op locatie
Puppy fotoshoot op locatie

Twee fotoshoots voor je opgroeiende pup

groeipakket voor pups

Zoals elke hondenbezitter weet, groeien pups ontzettend hard. Voor je het weet is de puppytijd voorbij en heb je te maken met een vrolijke, soms dwarse, puberhond. Qua uiterlijk vindt de grootste verandering plaats in het eerste levensjaar van jouw trouwe viervoeter. De overgang van puppy naar jonge hond is enorm groot en prachtig om vast te laten leggen. 

Met het groeipakket boek je twee fotoshoots voor een voordelige prijs. We plannen de eerste fotoshoot in rond de leeftijd van 2 - 4 maanden oud en de tweede fotoshoot rond de 6 tot 12 maanden oud. Zo leg je de grootste verandering van je harige vriend prachtig vast door middel van twee professionele fotoshoots. We kiezen samen twee verschillende locaties uit om jouw opgroeiende pup zo mooi mogelijk vast te leggen, als herinnering voor later. 

Fotoshoots op locatie met je puppy

Twee fotoshoots op een buitenlocatie. Je ontvangt per fotoshoot 3 foto's prachtig nabewerkt op hoogwaardige kwaliteit, digitaal aangeleverd via WeTransfer. Reiskosten zijn gratis tot 10 km buiten Goutum. Na de fotoshoot kun je foto's bijbestellen voor € 25,- per stuk. 

Je ontvangt € 25 print tegoed cadeau voor prachtige prints aan de muur of foto-afdrukken op elk gewenst formaat. 

€ 395

Geef een groeipakket cadeau

Het is ontzettend leuk om een (toekomstige) hondenbaas een groeipakket cadeau te doen. Ik stel een prachtig puppy pakket voor je samen met daarin iets lekkers voor de pup, mooi speelgoed en een cadeaubon ter waarde van een volledige fotoshoot of een tegoedbon met een bedrag vanaf € 50. Het pakket wordt ingepakt in een luxe cadeautas of giftbox met een grote strik erom. Ontzettend leuk om te krijgen, misschien nog wel leuker om te geven!

DSC_0373.jpg
bottom of page