top of page
DSC_1658_edited.jpg
DSC_4055-WEB.jpg
DSC_8423-def.jpg
DSC_9622-Edit.jpg

masterclass fotografie
voor gevorderden 

Ben jij inmiddels een gevorderde (hobby)fotograaf en wil je graag beter worden in het fotograferen van honden of dieren? Kun jij jouw spiegelreflex- of systeemcamera prima handmatig instellen maar wil je het perfecte dierenportret leren maken? Dan is deze masterclass wat voor jou! 

Het komende jaar zal ik verschillende masterclasses gaan geven voor de gevorderde fotograaf. Om te beginnen zijn er drie mogelijkheden in de vorm van thema's: hondenfotografie, wilde dieren fotograferen in dierentuinen en roofvogel fotografie. Zo kun je zelf jouw favoriete thema kiezen voor de masterclass fotografie. Een masterclass bestaat uit een stukje theorie, heel veel praktijk en natuurlijk het onmisbare onderdeel fotobewerking in Lightroom & Photoshop!

masterclass agenda

DSC_7781.jpg

voor

gevorderde

fotografen

masterclass

dierentuin

fotografie

Masterclass fotografie + fotobewerking in Wildlands Emmen + uitgebreide lunch!

Vrijdag 13 oktober 2023

Slechts 1 plaats vrij!

Vanaf € 295,- per persoon 

DSC_4822-WEB.jpg

voor

gevorderde

fotografen

masterclass

honden

fotografie

Inclusief koffie, thee, fris, lunch, prachtige modellen en een goodie bag!

Datum en locatie in overleg voor  kleinschalige groep

Vanaf € 295,- per persoon 

DSC_1688.jpg

voor

gevorderde

fotografen

masterclass

roofvogel

fotografie

Inclusief koffie, thee, fris, lunch, prachtige modellen en een goodie bag!

Datum en locatie in overleg voor  kleinschalige groep

Vanaf € 295,- per persoon 

leer nog beter fotograferen

Schrijf je nu in voor een all inclusive masterclass dierenfotografie. Dit is geschikt voor de ervaren hobby-fotografen en beginnende professionele fotografen die willen leren hoe je een perfect portret maakt van een dier in de dierentuin, een hond op een prachtige buitenlocatie of van roofvogels. Ben je op zoek naar een fijne, leerzame masterclass als gevorderde fotograaf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik werk met verschillende thema's, zodat je zelf kunt kiezen wat jou interessant lijkt. 

 

Hoe ziet een masterclass bij Pixie Photography eruit?

 

We starten met een heerlijk stukje praktijk. Bij een masterclass dierenfotografie is dat in een dierentuin, bij een masterclass hondenfotografie is dat op een prachtige buitenlocatie in Friesland en bij de masterclass roofvogels spreken we op een passende locatie af met heel veel bijzondere roofvogels. We gaan een aantal uren met elkaar fotograferen en daarbij geef ik je heel veel tips & tricks, het toepassen van de juiste instellingen, leer ik je omgaan met het natuurlijke licht om ons heen en het bepalen van een perfecte compositie. 

Een masterclass is beschikbaar voor minimaal 2 en maximaal 4 personen. De masterclass duurt een dag en is altijd inclusief een uitgebreide lunch op een locatie. Daarnaast krijg je een uitgebreid naslagwerk wat je thuis nog eens rustig door kunt nemen en krijg je toegang tot een besloten facebook groep met enthousiaste dierenfotografen die bij mij een cursus, workshop of masterclass hebben gevolgd. Dit geef je direct toegang tot exclusieve activiteiten speciaal voor cursisten van Pixie Photography zoals oefenmiddagen met roofvogel en oefenavonden landschapsfotografie en dierenfotografie. 

Wat heb je nodig voor een masterclass?

Naast een spiegelreflex- of systeemcamera heb je een lichtsterke prime of zoomlens nodig. Ik adviseer bijvoorbeeld de bekende 70-200mm F/2.8, de 24-70mm F/2.8 of de 50mm, 85mm, 105mm of 135mm F/1.8 - F1.4 voor de masterclass hondenfotografie en roofvogel-fotografie. Voor een masterclass dierenfotografie in een dierentuin adviseer ik superzoomlenzen met een brandpuntsafstand tussen de 100 - 600mm. Twijfel je over welk materiaal je mee moet nemen? Stuur mij gerust een bericht zodat we samen even kunnen overleggen.   

Tot slot heb je voor het onderdeel fotobewerking een laptop nodig met daarop de programma's Lightroom en Photoshop geïnstalleerd. Ik ga ervan uit dat je al enige ervaring hebt met fotobewerking, maar nog veel meer wilt leren over het verscherpen van onderdelen in een foto, het wegwerken van ruis en oneffenheden, het samenvoegen van meerdere foto's tot één foto en het vormen van een eigen bewerkingsstijl voor een stukje herkenbaarheid in jouw foto's. 

Prive masterclass
of in groepsverband

Een masterclass dierenfotografie bij Pixie Photography is te boeken als privé masterclass of in een kleinschalige groep van maximaal 4 personen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen inhoudelijke vragen kan stellen en met mij in gesprek kan. Op deze manier kun je in korte tijd heel veel leren en zorg ik ervoor dat je handvatten krijgt waarmee jij je de komende maanden structureel en zelfstandig verder kunt ontwikkelen bij het fotograferen van wilde dieren, roofvogels of honden en eventuele andere huisdieren. 

Privé masterclass hondenfotografie: vanaf € 495,- (1 persoon)

Masterclass met minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers: vanaf € 295,- p.p.

DSC_5799.jpg
DSC_4822-WEB_edited_edited.jpg
DSC_8913-WEB.jpg
DSC_0873-bewerkt.jpg
bottom of page