top of page
DSC_1658_edited.jpg
DSC_4055-WEB.jpg
DSC_8423-def.jpg
DSC_9622-Edit.jpg

masterclass fotografie
voor gevorderden 

Ben jij inmiddels een gevorderde (hobby)fotograaf en wil je graag beter worden in het fotograferen van honden of dieren? Kun jij jouw spiegelreflex- of systeemcamera prima handmatig instellen maar wil je nog betere portretten van dieren maken? Dan is deze masterclass wat voor jou! 

Het komende jaar zal ik verschillende masterclasses gaan geven. Om te beginnen zijn er drie mogelijkheden in de vorm van thema's: hondenfotografie, wilde dieren fotograferen in dierentuinen en roofvogel fotografie. Zo kun je zelf jouw favoriete thema kiezen voor de masterclass fotografie. Ben je van plan om van fotografie uiteindelijk je werk te maken? Dan is het mogelijk om mijn Marketing Module te bestellen speciaal voor startende ondernemers in de fotografie. Dus of je nu bruidsfotograaf, newbornfotograaf of huisdierenfotograaf wil worden; ik help je met een vliegende start als ondernemende fotograaf. Je leest hierover meer onderaan deze pagina bij Marketing Module.

masterclass agenda

DSC_7781.jpg

voor

gevorderde

fotografen

masterclass

dierentuin

fotografie

Inclusief koffie, thee, fris, snacks en toegang tot Aquazoo!

Vanaf € 295,- per persoon 

DSC_4822-WEB.jpg

voor

gevorderde

fotografen

masterclass

honden

fotografie

Inclusief koffie, thee, fris, snacks en prachtige modellen!

Vanaf € 295,- per persoon 

DSC_1688.jpg

voor

gevorderde

fotografen

masterclass

roofvogel

fotografie

Inclusief koffie, thee, fris, snacks en prachtige modellen!

Vanaf € 295,- per persoon 

Prive masterclass
of in groepsverband

Voor de hobbymatige en professionele fotografen die al goed thuis zijn in het handmatig instellen van de camera organiseer ik een masterclass hondenfotografie. Ik leg uit waar je op moet letten bij het bepalen van een locatie, de pose van de hond en allerlei zaken die je zult mee maken bij het fotograferen van honden. Denk aan hele jonge pups die nog geen commando's kennen of oudere honden die wellicht slechthorend zijn. 

 

Deze masterclass is te boeken als privé masterclass of in een kleinschalige groep van maximaal 4 personen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen inhoudelijke vragen kan stellen en met mij in gesprek kan. Op deze manier kun je in korte tijd heel veel leren en zorg ik ervoor dat je handvatten krijgt waarmee jij je de komende maanden structureel en zelfstandig verder kunt ontwikkelen bij het fotograferen van honden en eventuele andere (huis)dieren. De datum voor deze masterclass wordt in overleg bepaald. 

Privé masterclass hondenfotografie € 495,- (1 persoon)

Masterclass met minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers € 295,- p.p.

Voor startende ondernemers

Marketing Module voor professionals

Bij deze masterclass is het mogelijk om een extra module te bestellen die je constructief op gang helpt als professioneel fotograaf. Hoewel de masterclass zelf toegespitst is op hondenfotografie, is de module met een aantal stevige marketing basics toepasbaar op verschillende vormen van professionele fotografie. Naast mijn werk als fotograaf heb ik een eigen marketingbureau en hierdoor heb ik veel kennis en ervaring (en een diploma) in marketing- & communicatiestrategie en deze informatie deel ik overzichtelijk en bondig in deze exclusieve Marketing Module.

 

Deze module is geschikt voor de beginnende fotograaf die zich professioneel wil gaan ontwikkelen in de toekomst en graag een stevige, vliegende start wil gaan maken als ondernemer. In deze module komen belangrijke onderdelen aan bod zoals merk- en huisstijl, social media content, nieuwsbrieven, drukwerk en SEO. Ik geef hierin handvatten voor jouw als beginnende professional zodat jij gestructureerd en zelfstandig aan de slag kunt als beginnende ondernemer. De Marketing Module is enkel te bestellen tijdens een masterclass.

DSC_5799.jpg
DSC_4822-WEB_edited_edited.jpg
DSC_4872.jpg
DSC_0873-bewerkt.jpg
bottom of page