top of page
Fotografie voor fokkers
Hondenfokker fotografie
Tamaskan puppy fotografie
Foto's voor hondenfokkers

fotografie voor fokkers

Momenteel ben ik huisfotograaf voor verschillende hondenfokkers in Friesland. Al jaren fotografeer ik voor teckelkennel Short Feet's en Ut it Doarp uit Echtenerbrug, een dorp in Zuid-Friesland. Daarnaast fotografeer ik voor een teckelfokker op Texel, in Noord-Holland en een poedel-fokker uit Wolvega. Af en toe maak ik een uitstapje naar een Duitse Doggen-fokker in Kimswerd. Voor fokkers maak ik standfoto's, hoofdfoto's en puppyfoto's van pasgeboren en opgroeiende pups. Natuurlijk verzorg ik ook de "gewone" leuke, grappige foto's van de honden wanneer we met elkaar naar het bos of strand gaan voor een gezellige wandeling. 

Bekijk hier het portfolio met standfoto's en pupfoto's

puppy fotografie en standfoto's

Veel mensen vinden het lastig om puppy's op de foto te zetten. Ze zijn beweeglijk, kennen nog geen commando's en hebben een spanningsboog van een aardappel. Juist daarin vind ik als hondenfotograaf de absolute uitdaging en het fotograferen van jonge, blije pups is dan ook mijn specialiteit. Voor de Newborn Puppy Fotoshoot kom ik langs wanneer de pups een paar dagen oud zijn en de oogjes nog dicht zitten. Ik maak mooie, zachte, sfeervolle beelden welke gebruikt kunnen worden op je website en social media. Zo kun je bijvoorbeeld met prachtige professionele foto's aankondigen dat je nestje pups geboren is. Het is dus niet alleen een mooie herinnering voor jezelf als trotse fokker, het is ook erg leuk om naar de toekomstige baasjes van de pups te sturen of om mee te geven wanneer zij hun puppy komen ophalen. Zo maken de toekomstige baasjes het opgroeien van de pups van dichtbij mee door middel van mooie fotoseries. 

Het is natuurlijk het allerleukst als je foto's hebt van de pups wanneer ze net geboren zijn - Newborn Fotografie - en wanneer ze al echt hondjes zijn, zo rond de 4-6 weken. Ben je fokker en heb je goede foto's nodig van je honden of pups of heb je hier vragen over? Stuur gerust een e-mail naar info@pixiefoto.nl

Standfoto's

standfoto's

Speciaal voor hondenfokkers heb ik een pakket met standfoto's en hoofdfoto's of portretten van verschillende honden. Dit pakket is altijd op maat gemaakt, dus neem even contact met mij op voor de mogelijkheden. 

Mogelijk vanaf

€ 175,-

Puppy foto's

puppy foto's

Speciaal voor hondenfokkers bied ik Newborn Puppy Fotoshoots aan voor pasgeboren pups tussen de 4 - 10 dagen oud, wanneer de oogjes nog dicht zitten. Uiteraard is het ook mogelijk om de opgroeiende pups vast te leggen.

Mogelijk vanaf

€ 175,-

bottom of page