top of page
Fotografie voor fokkers
Hondenfokker fotografie
Tamaskan puppy fotografie
Foto's voor hondenfokkers

Hondenfotografie voor trotse fokkers

Momenteel ben ik huisfotograaf voor verschillende hondenfokkers in Nederland. Al jaren fotografeer ik voor teckelkennel Short Feet's en Ut it Doarp uit Echtenerbrug, een dorp in Zuid-Friesland. Daarnaast fotografeer ik voor een teckelfokker op Texel, in Noord-Holland en een poedel-fokker uit Wolvega. Af en toe maak ik een uitstapje naar een Duitse Doggen-fokker.

 

Voor fokkers maak ik standfoto's, portretfoto's en puppyfoto's van pasgeboren en opgroeiende pups. Natuurlijk verzorg ik ook de 'gewone' leuke, grappige foto's van de honden wanneer we met elkaar naar het bos of strand gaan voor een gezellige wandeling. 

Standfoto's

standfoto's

Speciaal voor hondenfokkers heb ik een pakket met standfoto's en hoofdfoto's of portretten van verschillende honden. Dit pakket is altijd op maat gemaakt, dus neem even contact met mij op voor de mogelijkheden. 

Mogelijk vanaf

€ 225

Puppy foto's

puppy foto's

Speciaal voor hondenfokkers bied ik Newborn Puppy Fotoshoots aan voor pasgeboren pups tussen de 4 - 10 dagen oud, wanneer de oogjes nog dicht zitten. Uiteraard is het ook mogelijk om de opgroeiende pups vast te leggen.

Mogelijk vanaf

€ 225

Standfoto's van honden

Als fokker begrijp je als geen ander hoe belangrijk het is, zeker in dit digitale tijdperk, om mooie foto's van je honden te hebben. Alvorens je met je hond gaat fokken heb je waarschijnlijk al een show gelopen en hou je de ontwikkeling van je reu of teef van jongs af aan nauwlettend in de gaten. Des te belangrijker is het om goede, mooie foto's te laten maken van de honden waar je mee wilt gaan fokken. Zo kun jij de buitenwereld en potentiële pupkopers laten zien wat je fokt. Ook voor de dekaankondiging van een toekomstig nestje pups kan het heel handig zijn om professionele standfoto's te hebben van je honden. 

Portretfoto's van honden

Als fokker wil je wellicht naast een mooie standfoto ook een portretfoto oftewel kopfoto van je hond hebben. Niet alleen is dit een weerspiegeling van de uitstraling van de hond, ook zeggen de prachtige hondenogen iets over zijn of haar karakter. Iets was voor jou als fokker en voor toekomstige puppy-eigenaren net zo belangrijk zal zijn als het uiterlijk en de gezondheid van de ouderdieren. 

bottom of page