top of page
Foto van opgroeiende hond
Opgroeiende hond fotograferen
Opgroeiende herdershond fotografie
Jonge herdershond fotoshoot

Een fotoshoot van je opgroeiende hond

Het eerste levensjaar van je hond kun je eigenlijk bestempelen als de "opgroeiende" hond. Tussen het "puppy zijn" en het "volwassen zijn" zit een hele bijzondere, intensieve maar ook zeker leuke periode waarin de hond ontdekt wat hij allemaal kan, wil en wel of niet leuk vindt. Deze veranderingen gaan soms ineens heel snel, daarna weer een beetje geleidelijk. In deze periode bouw je een hechte band op met je puberende hond en dat maakt deze periode extra speciaal voor hondeneigenaren. 

Het eerste jaar is een heel bijzonder jaar waarin je hond veel zal veranderen, vooral in uiterlijk. Het is ontzettend leuk om dit vast te leggen met twee fotoshoots. De eerste fotoshoot plannen we wanneer je pup 2 - 4 maanden oud is en de tweede fotoshoot plannen we tussen de 6 - 12 maanden. Je krijgt een prachtig beeld van jouw opgroeiende hond van puppy tot puber!

DSC_4055-WEB.jpg

Opgroeiende hond

Laat je opgroeiende puberende hond haarscherp vastleggen op een fijne locatie in het bos, aan het strand of in het stadspark. 

Een fotoshoot is mogelijk vanaf

€ 225

DSC_4868-PRINT.jpg

Groeipakket

Het groeipakket bestaat uit twee fotoshoots die we inplannen wanneer jouw pup rond de 2 - 4 maanden en 6 - 12 maanden oud is. 

Dit pakket is mogelijk vanaf

€ 395

Een gratis puber pakket

Bij een fotoshoot met je opgroeiende, puberende hond krijg je gratis een heerlijk puber-proof pakket. Dit pakket bestaat uit heerlijke snoepjes, een stevig kluif en interessant speelgoed die je kunt gebruiken om met je opgroeiende hond te trainen en te spelen. Dit pakket is ook erg leuk om weg te geven in combinatie met een fotoshoot. Je kunt een puber-pakket bestellen met daarin een cadeaubon voor een complete fotoshoot of een waardebon van elk gewenst bedrag vanaf € 50. Het geheel wordt ingepakt in een leuke cadeautas of een giftbox met een grote strik eromheen. 

Cadeaubon voor professionele foto's laten maken van je opgroeiende hond
Opgroeiende hond in bos
Jonge hond in heide
Fotoshoot opgroeiende hond
Fotoshoot jonge hond
bottom of page