DSC_5389-web.jpg
DSC_6086-WEB.jpg
DSC_8224-web.jpg
DSC_1097-web.jpg

De opgroeiende hond

Het eerste jaar van het levensjaar van je hond kun je eigenlijk bestempelen als de "opgroeiende" hond. Tussen het "puppy zijn" en het "volwassen zijn" zit een hele bijzondere, intensieve maar ook zeker leuke periode waarin de hond ontdekt wat hij allemaal kan, wil en wel of niet leuk vindt. Deze veranderingen gaan soms ineens heel snel, daarna weer een beetje geleidelijk. In deze periode bouw je een hechte band op met je hond en dat maakt deze periode extra speciaal voor hondeneigenaren. 

 

Wanneer je pup 8 weken is en net bij jou thuis komt, is het eigenlijk een baby. De eerste 3 maanden groeit hij als een speer en zie je veel veranderingen. Daarna gaat het meestal iets langzamer, afhankelijk van het ras, en wanneer hij een jaar oud is heb je een jong-volwassen hond die in lengte wel uitgegroeid is. De periode tussen de 3 en 12 maanden is een hele leuke periode waarin je je hond ontzettend veel leert. Hij maakt, net als mensen, een pubertijd door met heel veel grappige en onhandige momenten, maar met ook veel uitdagingen voor jou als hondenbaas. 

Het eerste jaar is een heel bijzonder jaar waarin je hond heel veel zal veranderen, vooral in uiterlijk. Het is ontzettend leuk om dit vast te leggen met bijvoorbeeld twee fotoshoots. De eerste in de "echte" puppy-tijd, wanneer de pup 8 tot 20 weken is bijvoorbeeld. De tweede fotoshoot in de periode dat hij in de pubertijd zit, vlak voordat het een "jong volwassen" hond wordt.

 

Hiervoor heb ik een speciaal Groeipakket ontwikkeld. Dit betekent dat er twee fotoshoots plaatsvinden, met een fijne korting. Jij bepaalt welke twee periode in het eerste levensjaar van je hond de fotoshoots gepland worden. 

Hier vind je meer informatie over het Groeipakket.

een herinnering aan het eerste jaar

DSC_6171.jpg

Bij een Groeipakket krijgt je hond altijd een bijpassend cadeaupakket voor jouw opgroeiende viervoeter. Daarin zitten heerlijke hondensnoepjes, een speelgoedknuffel geschikt voor het formaat en type pup wat je hebt, een groot handgemaakt flos-touw van super zacht en sterk fleece in elke gewenste kleur, passend bij jouw formaat hond. Wanneer je het Groeipakket cadeau doet aan iemand anders, krijg je een luxe ingepakte cadeaubon met daarop elk gewenst bedrag vanaf € 50,- of ter waarde van een volledige fotoshoot.

DSC_5668-bewerkt.jpg
DSC_4868-WEB.jpg
DSC_3278-web.jpg
DSC_6427-web.jpg