top of page
DSC_9160-bewerkt.jpg
DSC_2321.jpg

Workshops dierenfotografie

De workshops dierenfotografie worden gegeven in verschillende thema's. Dierenfotografie in dierentuinen, hondenfotografie en roofvogel fotografie. Zo kun jij het thema kiezen wat jou het meest interesseert en je leert in een dag prachtige foto's van huisdieren of wilde dieren maken met jouw eigen camera in de M-stand.

 

Na deze workshop beheers je een stukje basistheorie en weet jij precies hoe je je camera handmatig moet instellen bij verschillende situaties. Bijvoorbeeld voor het fotograferen van familieleden of huisdieren thuis, voor het maken van vakantiefoto's of bij het vast leggen van wilde dieren in dierentuinen of de natuur.

 

Als professioneel dierenfotograaf heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van natuur- en dierenfotografie. Ik bied passende workshops aan specifiek gericht op het fotograferen van dieren. Denk aan huisdieren, roofvogels, wilde dieren in de natuur en dieren in verschillende dierentuinen en dierenparken.

DSC_4086-WEB.jpg

Workshop hondenfotografie

Leer in één dag de basis van hondenfotografie en hoe je de mooiste hondenportretten maakt. Ik zorg voor prachtige hondenmodellen!

Benieuwd wanneer de eerstvolgende workshop hondenfotografie gepland staat?

DSC_9302-Edit.jpg

Workshop roofvogel fotografie

Leer in één dag prachtige roofvogels fotografie bij een gepassioneerde valkenier. We fotograferen de mooiste uilen en arenden!

Benieuwd wanneer de eerstvolgende workshop roofvogel fotografie gepland staat?

DSC_4373-WEB.jpg

Workshop dierenfotografie

Leer in één dag de basis van dierenfotografie en hoe je de mooiste dierenportretten maakt in een dierentuin of dierenpark!

Benieuwd wanneer de eerstvolgende workshop dierenfotografie gepland staat?

DSC_5880-bewerkt.jpg

Prive workshop op maat gemaakt

Wil jij een workshop dierenfotografie volgen zonder andere cursisten en helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen en leerdoelen?

 

Dan is een prive workshop mogelijk. Neem hiervoor contact met mij op. 

Wat heb je nodig voor een workshop?

Je kunt een workshop dierenfotografie volgen als je in het bezit bent van een spiegelreflexcamera, een systeemcamera of een bridgecamera. Je hoeft nog geen ervaring met dierenfotografie te hebben om een workshop voor beginners te volgen bij Pixie Photography. Je leert binnen een dag de basis van dierenfotografie en hoe je je camera handmatig moet instellen voor het maken van mooie foto's dieren. De workshops dierenfotografie zijn bedoeld voor beginners die nog geen of weinig ervaring hebben met het handmatig instellen van hun camera. 

Hoe ziet een workshop eruit?

Bij elke workshop starten we direct met de praktijk. We verzamelen ons op de locatie en ik neem samen met jullie, met de camera in de hand, de basis door van de belichtingsdriehoek. Vervolgens gaan we aan de slag op de locatie en laat ik jullie zien welke instellingen je gebruikt in allerlei situaties. Met elkaar maken we de mooiste dierenportretten en ondertussen kun je mij alles vragen over je materiaal en over dierenfotografie. 

In de pauze is er alle ruimte voor vragen en nemen we alle informatie nog een keer met elkaar door. Vervolgens gaan we aan de slag met het tweede deel van de workshop en zul je zien dat jij zelfstandig de instellingen kunt bepalen in elke situatie die zich voordoet tijdens het fotograferen van dieren. 

De behandelde theorie hoef je niet meteen uit je hoofd te kennen natuurlijk. Je ontvangt na de workshop een e-mail met daarin een overzichtelijk naslagwerk over alles wat we besproken hebben tijdens de workshop. Zo kun jij thuis op je eigen tempo alles nog eens nalezen en zelfstandig aan de slag met oefenen.

 

Daarnaast krijg je toegang tot een motiverende facebookgroep met cursisten die bij Pixie Photography een workshop, cursus of masterclass hebben gevolgd. Tot slot krijg je toegang tot hele leuke interessante oefenmiddagen die ik (veelal gratis of tegen een kleine vergoeding) organiseer exclusief voor de cursisten van mijn workshops. Ook mag je altijd om mijn hulp en advies vragen bij het aanschaffen van nieuwe cameraspullen en ontvang je als eerste boeiende informatie over fotografie zoals mijn blogs, een maandelijkse nieuwsbrief en een aantal andere exclusieve extra's. 

Ben je na het volgen van een workshop en vooral veel oefenen helemaal toe aan de volgende stap zoals fotobewerking? Geef je dan op voor een cursusavond fotobewerking in Lightroom en Photoshop. Je leert in één avond de basisbewerkingen voor een dierenportret in programma's zoals Adobe Lightroom en Photoshop.

Leren fotograferen

Schrijf je nu in voor een gezellige, ontspannen workshop fotografie voor beginners. Dit is geschikt voor alle mensen met een spiegelreflexcamera, systeemcamera of bridgecamera die plezier hebben in fotograferen maar nog geen tot weinig ervaring hebben met het handmatig instellen van een camera. Ben je op zoek naar een fijne, leerzame workshop over hoe je je camera optimaal kunt gaan gebruiken zodat jij prachtige foto's leert maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! 

DSC_1688.jpg
bottom of page