top of page
DSC_9160-bewerkt.jpg
DSC_2321.jpg

workshop fotografie
voor beginners

Heb jij een digitale camera? Een (semi) professionele spiegelreflexcamera of zelfs een systeemcamera? Vind je het nog best lastig om de juiste instellingen te bepalen bij het maken van foto's? Dan is mijn workshop fotografie voor beginners echt iets voor jou.

 

Als professioneel dierenfotograaf heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van natuur- en dierenfotografie. Ik bied passende workshops en masterclasses aan specifiek gericht op het fotograferen van dieren. Denk aan huisdieren, wilde dieren in de natuur en dieren in verschillende dierentuinen in zowel binnen- als buitenland.

 

De workshop voor beginners is beschikbaar in verschillende thema's en op verschillende locaties. Zo kan jij kijken welk onderwerp je het meest aanspreekt. Bij elke workshop starten we met een stukje basis theorie voor het handmatig instellen van je spiegelreflex- of systeemcamera. Vervolgens gaan we het in de praktijk oefenen in bijvoorbeeld het centrum van een stad of dorp, een dierentuin of op een andere inspirerende locatie waar we prachtige foto's gaan maken.

Geef je op voor de eerstvolgende workshop dierenfotografie in Aquazoo Leeuwarden of voor het fotograferen van hele schattige én stoere honden op een schitterende buitenlocatie!

workshop agenda

pinguin.png

basis

cursus voor

beginners

workshop

Dierenfotografie

in Aquazoo

Vrijdag 31 maart

Van 10:00 uur 

tot 16:00 uur 

Inclusief koffie, thee, fris, lunch

en gratis toegang tot het park!

€ 145,- per persoon 

DSC_2853--WEB.jpg

basis 

cursus voor 

beginners

workshop

Hondenfotografie

op locatie

Zaterdag 29 april 

Van 11:00 uur

tot 17:00 uur 

Inclusief koffie, thee, fris, lunch en prachtige modellen!

€ 125,- per persoon

tijger.png

basis 

cursus voor 

beginners

workshop

Dierenfotografie

in Aquazoo

Zondag 16 april

Van 10:00 uur

tot 16:00 uur 

Inclusief koffie, thee, fris, lunch 

en toegang tot het park

€ 145,- per persoon

DSC_1322.jpg

basis 

cursus voor 

beginners

workshop

Dierenfotografie

Hoenderdaell

Datum & info volgt zsm

-

- 

 

DSC_4266-PRINT.jpg

basis 

cursus voor 

beginners

workshop

Dierenfotografie

in Aquazoo

Vrijdag 21 april

Van 10:00 uur

tot 16:00 uur 

Inclusief koffie, thee, fris, lunch 

en toegang tot het park

€ 145,- per persoon

flavicon.jpg

basis 

cursus voor 

beginners

workshop

Dierenfotografie

locatie volgt

Datum & info volgt zsm

-

-

leer dieren fotograferen

Schrijf je nu in voor een gezellige, ontspannen workshop fotografie voor beginners. Dit is geschikt voor alle mensen met een spiegelreflex- of systeemcamera die plezier hebben in fotograferen maar nog geen tot weinig ervaring hebben met het handmatig instellen van een camera. Ben je op zoek naar een fijne, leerzame workshop over hoe je je camera optimaal kunt gaan gebruiken zodat jij prachtige foto's leert maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik werk met verschillende thema's, zodat je zelf kunt kiezen wat jou interessant lijkt. 

 

Hoe ziet deze workshop eruit?

 

We starten de dag op mijn kantoor met een lekkere bak warme koffie of thee. Hier maken we eerst even kennis met elkaar en ga ik in het kort uitleggen hoe een digitale camera werkt. Je krijgt een stukje basistheorie waarmee je begint te begrijpen hoe je je camera zelf handmatig optimaal kunt instellen bij verschillende situaties. Ik geef hierbij een aantal duidelijke voorbeelden. Vervolgens gaan we met elkaar naar een locatie waar we de theorie in de praktijk zullen gaan brengen. Per workshop kies ik een locatie uit met een bepaald onderwerp zoals bijvoorbeeld Aquazoo Leeuwarden, het centrum van een stad of dorp of een paar schattige én stoere honden op een buitenlocatie. 

Een workshop is beschikbaar voor minimaal 4 en maximaal 8 personen. De workshop duurt iets meer dan een dagdeel en is inclusief koffie of thee met wat lekkers en een lekkere lunch ter onderbreking. We sluiten altijd af met de mogelijkheid om allerlei vragen te stellen. Iedereen krijgt een overzichtelijke hand-out mee naar huis waar alle theorie nog eens rustig in terug te lezen is met natuurlijk duidelijke voorbeelden.

 

Heb je zelf nog geen camera maar ben je wel in overweging om een bepaalde camera te kopen? Dan heb ik een hele nette Nikon spiegelreflex camera te leen met een fijne kit-zoomlens. Zo kunnen we samen kijken wat een geschikte camera en lens voor je zou kunnen zijn, passend bij jouw wensen en budget. Geef dit van te voren even duidelijk aan bij het opgeven, zodat ik daar rekening mee kan houden. Ik zorg er dan voor dat hier wat extra ruimte voor is tijdens de workshop.

Aanvullende workshop fotobewerking

Ook kun je na één van onderstaande workshops een aanvullende workshop fotobewerking volgen waarin je leert werken in programma's zoals Lightroom en Photoshop. Neem hiervoor gerust contact met mij op wanneer je dit aan een workshop wilt vastplakken of op een andere dag wilt volgen. Een workshop basis fotobewerking voor beginnende (hobby)fotografen kost ongeveer 1,5 uur en is mogelijk voor € 75 extra wanneer je een workshop bij mij boekt. 

DSC_4266-WEB.jpg

Het is ook mogelijk om - in overleg - een privé workshop voor beginners te volgen. Mocht je het niet prettig vinden om een workshop te volgen in groepsverband of vind je het gewoon leuker alleen of met je eigen gezelschap zoals een vriend of familielid om een workshop fotografie voor beginners te volgen in een thema die jou of jullie leuk lijkt? Dan maak ik een workshop helemaal op maat voor je. Tevens kan ik hier een stukje fotobewerking in programma's zoals Lightroom en Photoshop aan toevoegen.

DSC_1688.jpg
bottom of page