top of page

Het nieuwe e-book is uit!

De Magie van Dierenportretten

Een boek vol verhalen, uitleg, voorbeelden en tips over het fotograferen van huisdieren en wilde dieren in de natuur en in dierentuinen.

ipad-vb-1.png

130 pagina's vol technische informatie, tips en uitleg van een ervaren professionele dierenfotograaf!

 

Meer dan 40 voorbeeldfoto's +

camera-instellingen en lens keuzes!

nu voor slechts

MEMBER+BADGES+(1).png

€ 29,95

Of je nu een liefhebber bent van knuffelbare huisdieren of majestueuze wilde dieren in hun natuurlijke habitat wilt vastleggen, dit e-book biedt jou de kennis en inspiratie die je nodig hebt als dierenfotograaf. Met meer dan 40 voorbeeldfoto's voorzien van gedetailleerde camera-instellingen en lenskeuzes, word je begeleid bij het vastleggen van de perfecte momenten met dieren.

 

En dat is nog niet alles! We hebben ook een handige cheat sheet toegevoegd, zodat je altijd snel de juiste instellingen bij de hand hebt. Begin vandaag nog met het creëren van adembenemende dierenfoto's en laat je passie voor fotografie tot leven komen. Bestel jouw exemplaar van "Dierenfotografie - De Magie van Dierenportretten" en ontdek de geheimen van het vastleggen van de prachtige wereld van dieren door de lens.

 

Dit 130 pagina's tellende boek staat vol verhalen, uitleg, voorbeelden en tips over het fotograferen van huisdieren en wilde dieren in de natuur en in dierenparken om jou te helpen een betere dierenfotograaf te worden!

 

In de wereld van fotografie is er een genre dat zich onderscheidt door zijn unieke uitdagingen en onvoorspelbare schoonheid; dierenfotografie. Dit boek is een reis door de fascinerende wereld van het vastleggen van dieren in hun natuurlijke pracht, hun intieme momenten en hun krachtige persoonlijkheden. Het is een viering van de kunst van dierenfotografie, verteld door de lens van een ervaren fotograaf en dierenliefhebber. 

Bekijk hier alvast een aantal pagina's uit dit e-book vol verhalen, uitleg, voorbeelden en tips voor het fotograferen van huisdieren en wilde dieren in de natuur en in dierenparken!

bottom of page