top of page
Oudere hond fotografie
Fotografie van oudere hond
Oudere honden fotografie
DSC_7149-Edit.jpg

fotografie van de
ouder wordende hond

Helaas maken we het allemaal mee, onze hond wordt uiteindelijk ouder tot een punt waarop hij eigenlijk "bejaard" zal worden. Juist die grijze snoetjes en wijze ogen maken deze leeftijd ontzettend aandoenlijk en bijzonder om vast te leggen op een foto. Gelukkig worden veel honden gezond oud, maar er komt een punt dat je weet dat er een dag komt dat je afscheid zult moeten nemen van je allerbeste vriend.

 

Juist de ouder wordende hond is prachtig om vast te leggen door middel van een professionele fotoshoot van je hond. Of je nog jaren van hem of haar kunt genieten of over een tijdje afscheid zult moeten nemen, deze periode is altijd een bijzondere herinnering die je vast kunt laten leggen door een professionele hondenfotograaf. Een tastbare herinnering voor later waar je geen spijt van zult krijgen als hondeneigenaar.

Tijdens een fotoshoot met een ouder wordende hond - met eventueel lichamelijke gebreken - zorg ik ervoor dat de fotoshoot op het tempo van jouw hond zal gaan. We kijken samen wat de mogelijkheden zijn zodat het voor jouw hond een gezellige, prettige en ontspannen ervaring wordt. Ik houd altijd rekening met het welzijn van de hond en we kijken samen naar een geschikte locatie voor de fotoshoot van jouw ouder wordende viervoeter. Dat kan midden in de natuur zijn, op de heide of juist midden in een mooie stad of dorp in urban-stijl. We zoeken samen een geschikte locatie voor de fotoshoot van jouw hond zodat je een prachtig portret krijgt die past bij de uitstraling van jouw viervoeter op leeftijd. 

cadeaubon fotoshoot van je ouder wordende hond

Omdat oudere honden ook nog houden van leuk speelgoed en lekkere snoepjes krijgen ook de oudere honden een mooi passend cadeaupakket na een fotoshoot. Het pakket wordt met zorg samengesteld met daarin lekkere hondensnoepjes, een sterk en super zacht flos-touw en een hondenknuffel. Ook al zijn ze niet meer zo heel snel, ze genieten nog net zo van deze spullen als de jonge honden en pups. 

Wil je een fotoshoot cadeau doen aan iemand anders? Dan stellen we een mooi pakket samen met daarin niet alleen het speelgoed en het hondensnoep, maar ook met een cadeaubon t.w.v. een fotoshoot of een bedrag vanaf € 50,-. Alles wordt met zorg ingepakt zodat het niet alleen leuk is om te krijgen maar ook om weg te geven! 

een prachtige herinnering voor later...

Ouder wordende hond portret
Oude labrador in bos
Portret ouder wordende hond
Herinnnering van hond fotografie
bottom of page