DSC_5478-bewerkt.jpg
DSC_4198-web.jpg
DSC_5389-bewerkt.jpg

de ouder wordende hond

Helaas maken we het allemaal mee, onze hond wordt uiteindelijk ouder tot een punt waarop hij eigenlijk "bejaard" zal worden. Juist de grijze snoetjes en wijze ogen maken deze leeftijd ontzettend aandoenlijk en bijzonder om vast te leggen op een foto. Gelukkig worden veel honden gezond oud, maar er komt een punt dat je weet dat er een dag komt dat je afscheid zult moeten nemen van je allerbeste vriend.

 

Juist de ouder wordende hond is prachtig om vast te leggen. Of je nog jaren van hem of haar kunt genieten of over een tijdje afscheid zult moeten nemen, deze periode is altijd een bijzondere herinnering die je vast kunt laten leggen door een professionele hondenfotograaf. Een tastbare herinnering voor later waar je geen spijt van zult krijgen als hondeneigenaar.

Bij het vastleggen van een ouder wordende hond - met eventueel lichamelijke gebreken - zorg ik dat de fotoshoot op het tempo van jouw hond zal gaan. We kijken samen wat de mogelijkheden zijn zodat het voor jouw hond een gezellige, prettige en ontspannen ervaring wordt. Ik houd altijd rekening met het welzijn van de hond en we kijken samen naar een geschikte locatie voor de fotoshoot van jouw ouder wordende viervoeter. 

DSC_6167.jpg

Omdat oudere honden ook nog houden van leuk speelgoed en lekkere snoepjes krijgen ook de oudere honden een mooi passend cadeaupakket na een fotoshoot. Het pakket wordt met zorg samengesteld met daarin lekkere hondensnoepjes, een sterk en super zacht flos-touw en een hondenknuffel. Ook al zijn ze niet meer zo heel snel, ze genieten nog net zo van deze spullen als de jonge honden en pups. 

Wil je een fotoshoot cadeau doen aan iemand anders? Dan stellen we een mooi pakket samen met daarin niet alleen het speelgoed en het hondensnoep, maar ook met een cadeaubon t.w.v. een fotoshoot of een bedrag vanaf € 50,-. Alles wordt met zorg ingepakt zodat het niet alleen leuk is om te krijgen maar ook om weg te geven! 

een prachtige herinnering voor later...

DSC_6280.jpg
DSC_6651-web.jpg
DSC_1894-Edit.jpg
DSC_1164-web.jpg