top of page
DSC_1806.jpg
marieke-compositie-foto-WEB.jpg
Pakket goud honden fotografie
Hondenfotografie van 3 honden

Een fotoshoot met meerdere honden

pakket goud

Een fotoshoot van jouw drie of meer honden op een buitenlocatie die we samen uitkiezen. Denk bijvoorbeeld aan de heide, die in bepaalde maanden van het jaar prachtig in bloei staat, het bos in de herfst of het voorjaar of midden in de stad voor een gave urban uitstraling. Ik zorg voor een prachtig portret van je honden waarbij we kijken naar een geschikte locatie die past bij jouw viervoeters en jouw persoonlijke wensen.

 

Sommige honden kennen bepaalde commando's, maar dat is zeker niet een vereiste. Ook honden met angsten, lichamelijke handicaps of gedragsproblemen zijn van harte welkom bij Pixie Photography. Ik hou altijd rekening met het karakter en de situatie van jou en je honden en ik heb heel veel ervaring met zowel grote als kleine rassen, oude als jonge honden en verschillende karakters. Ik heb heel veel ervaring op het gebied van hondengedrag en zorg ervoor dat de fotoshoot ontspannen en prettig verloopt voor zowel baas als hond. 

Je honden hoeven niet los te kunnen lopen. Ik werk met speciale fotografie-lijnen die ik achteraf kan wegwerken, zodat het net lijkt alsof je hond los op de foto staat zonder halsband en looplijn. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om de halsband of het tuig zichtbaar op de foto te hebben. We bespreken van te voren altijd jouw persoonlijke voorkeur hierin.  

Heb je drie of meer honden en wil je wil je graag prachtige hondenportretten laten maken? Dan is pakket goud geschikt voor jou.

 

Bij een fotoshoot krijg je altijd print-tegoed cadeau welke je kunt gebruiken voor het bestellen van prachtige prints voor aan de muur op acrylglas, aluminium of forex. Ook kun je foto's en posters bij mij bestellen om zelf in te lijsten. Ik werk alleen met de allerbeste leveranciers en wanneer je dit bestelt via Pixie Photography heb je gegarandeerd premium kwaliteit op de mooiste materialen in elke gewenste afmeting. 

Fotoshoot op locatie met meerdere honden

Een fotoshoot van jouw 3 of meer honden op een buitenlocatie. Je ontvangt 9 foto's prachtig nabewerkt op hoogwaardige kwaliteit, digitaal aangeleverd via WeTransfer. Reiskosten zijn gratis tot 10 km buiten Goutum. Na de fotoshoot kun je foto's bijbestellen voor € 25,- per stuk. 

€ 25 print tegoed cadeau voor prachtige prints aan de muur of schitterende foto-afdrukken op diverse formaten.

vanaf € 425

Geef een fotoshoot cadeau

Na elke fotoshoot krijgt je hond een heel leuk snack- en speelgoedpakket mee. Daarin zit iets lekkers voor de hond, speelgoed en een tegoedbon met print tegoed om prints voor aan de muur of andere fotoproducten bij mij te bestellen.

 

Wil je graag een fotoshoot cadeau doen aan iemand anders? Dan kun je dit mooie hondenpakket bestellen met daarin ook nog een cadeaubon met de waarde van een volledige fotoshoot of een waardebon van elk gewenst bedrag vanaf € 50. Je ontvangt het cadeaupakket in een mooie luxe cadeautas of een giftbox met een grote strik eromheen!

DSC_0261-bewerkt.jpg
bottom of page