top of page
DSC_3278-web.jpg
Hondenfoto teckel
Puppy foto kosten
Hondenfotografie kosten

pakketten en prijzen
hondenfotografie

Bij Pixie Photography - de hondenfotograaf van Friesland - is het mogelijk om zelf een passend fotografie-pakket te kiezen. Je kunt bij mij terecht voor het vastleggen van één hond, maar ook meerdere honden. Ik fotografeer allerlei soorten honden op locatie door heel Noord-Nederland van Friesland tot Groningen tot Drenthe en Overijssel. 

 

Je kunt een prachtig professioneel hondenportret laten maken in het bos, bij het water, op de heide, tussen de duinen of in welk natuurgebied dan ook waar honden zijn toegestaan. We bepalen samen een geschikte, passende locatie voor het fotograferen van je hond in de buitenlucht. Elk seizoen heeft zo zijn bijzondere eigenschappen. In het voorjaar en de zomer is het prachtig om heel vroeg in de ochtend te fotograferen, wanneer de zon net op komt. In de herfst en winter zijn er andere tijdstippen waarop het licht het allermooist is. Ook de locaties veranderen elk seizoen. Denk aan prachtige rode en bruine tintent in de herfst en frisse, warme gele en groende tinten in het voorjaar. 

Als hondenfotograaf heb ik heel veel ervaring met allerlei soorten honden van jong tot oud en van heel klein tot heel groot. Door heel Noord-Nederland heb ik geschikte locaties voor het maken van prachtige hondenportretten in verschillende settings met de mooiste kleurenpaletten passend bij het seizoen van dat moment. 

Je krijgt na een fotoshoot van je puppy, opgroeiende of ouder wordende hond altijd een link naar een online galerij waar je zelf je favoriete foto's kunt uitkiezen welke ik helemaal voor je ga nabewerken. De foto's worden digitaal verstuurd en zijn klaar om bijvoorbeeld online te gebruiken maar ook om af te laten drukken op allerlei materialen en in verschillende formaten. Hierbij kan ik je als fotograaf adviseren maar ook de prints voor je verzorgen. Ik heb samples van verschillende materialen zodat ik je kan helpen met het kiezen van niet alleen het juiste formaat maar ook het mooiste materiaal passend bij de foto's van jouw hond. Denk aan aluminium, forex, acrylglas of posters om zelf in te lijsten. 

Je krijgt bij elk fotografie-pakket altijd een tegoedbon welke je kunt gebruiken voor het bestellen van prints en wall-art via Pixie Photography. Ik vind service en kwaliteit ontzettend belangrijk en daarom bied ik alle soorten muurprints aan voor mijn klanten tegen marktconforme prijzen. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en ik garandeer de allerbeste kwaliteit bij het afdrukken van jouw hondenportret.

 

Naast het print-tegoed krijg je altijd een heel leuk cadeaupakket wat ik met liefde en aandacht heb samengesteld passend bij het formaat en de leeftijd van jouw hond.  

Alle mogelijkheden en tarieven vind je hieronder. 

pakketten & tarieven

Pakket brons

pakket brons

Een fotoshoot van je hond op locatie. 

1 hond - 3 foto's nabewerkt op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd. 

vanaf € 195,-

Pakket goud

pakket goud

Een fotoshoot van je hond op locatie. 

3 honden - 9 foto's nabewerkt op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd. 

 

vanaf € 395,-

Groeipakket

groeipakket

Twee fotoshoots van je opgroeiende pup. 

1 hond - 2 x 3 foto's nabewerkt op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd.

vanaf € 345,-

Newborn pups

newborn pups

Speciaal voor hondenfokkers fotografeer ik pasgeboren en opgroeiende pups. Deel de foto's op social media en op je website, ook is het een prachtige herinnering voor de toekomstige baasjes van de pups. 

vanaf € 175,-

Pakket zilver

pakket zilver

Een fotoshoot van je hond op locatie. 

2 honden - 6 foto's nabewerkt op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd. 

vanaf € 295,-

Pakket platinum

pakket platinum

Een fotoshoot van je hond op locatie. 

4 honden - 12 foto's nabewerkt op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd. 

vanaf 495,-

Productfoto's hondernemers

productfoto's

Product- en sfeerfoto's voor (h)ondernemers met een hart voor honden. 

prijs in overleg

DSC_9734-web.jpg

standfoto's

Als fokker weet je hoe belangrijk goede standfoto's zijn. Niet alleen voor bijvoorbeeld een online hondenshow, ook voor social media, je website of de dekaankondiging bijvoorbeeld. Standfoto's en portretfoto's. 

vanaf € 175,-

DSC_8347-WEB.jpg
Boerboel puppy tussen de groene planten
DSC_0254.jpg
Oude hond in het bos tussen de herfstbladeren
bottom of page