top of page
Hondenportret Friesland
Portret hond laten maken
Hondenportret in duinen
Winter hondenportret sneeuw

een professioneel hondenportret laten maken

Voor het maken van een prachtig, professionele honden portrefoto ben je bij Pixie Photography uit Goutum, Friesland aan het juiste adres. Ik reis door heel Noord-Nederland naar de mooiste locaties voor het maken van een professionele foto's van honden. Dit kan een hele jonge puppy zijn, een opgroeiende puber-hond of een volwassen hond in de bloei van zijn leven. Niet alleen heb ik heel veel ervaring met veel verschillende soorten rassen, hele jonge pups en hoogbejaarde honden, ook heb ik engelengeduld en veel kennis en ervaring op het gebied van honden met gedragsproblemen of andere ongemakken waardoor de betreffende hond een speciale benadering nodig zal hebben tijdens het maken van een hondenportret. 

Zelf heb ik gedurende 10 jaar een hond met heftige ziektes en gedragsproblemen in huis gehad. Hoewel deze hond ontzettend lief en intelligent was in een bekende omgeving, bij zijn "eigen" mensen, kon hij heel heftig zijn op plaatsen daarbuiten. Jarenlang heb ik met hem getraind en ook heel veel mooie herinneringen mogen maken. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik beter begrijp waarom honden bepaald gedrag vertonen en daarom weet ik heel goed wat ik wel en niet moet doen tijdens een fotoshoot met een hond met lichamelijke beperkingen of gedragsproblemen. 

hondenportret maken
in ontspannen setting

Wanneer je een hond hebt die een specifieke benadering nodig heeft kun je mij met een gerust hart inhuren voor het fotograferen van je hond. Ik neem alle tijd en heb altijd heel veel geduld met honden die een speciale benadering nodig hebben. We bespreken van te voren wat wel en niet kan en ik zorg dat de fotoshoot zo georganiseerd wordt dat zowel jouw hond als jijzelf als baasje er een prettige, ontspannen ervaring aan over zullen houden. Hierover hoef je je als hondeigenaar geen enkele zorgen te maken, ik krijg elke hond mooi op de foto.

Je kunt bij mij terecht met piepjonge puppy's voor het maken van mooie, spontane foto's, de opgroeiende pubers en ook de ouder wordende hond

Het is mogelijk om één hond op de foto te zetten, maar ook twee, drie of bijvoorbeeld vier. Ongeacht hoeveel honden je hebt, is er altijd een bijpassend pakket voor het vastleggen van jouw prachtige viervoeter(s) op de juiste locatie. 

cadeaubon voor het laten maken van een honden portretfoto

mooie verrassing na de portretfoto's van je hond

Na de portret fotoshoot krijgt jouw hond altijd een mooie verrassing in de vorm van een heerlijk hondenpakket. In dit pakket zitten lekkere hondensnoepjes, een speelgoedknuffel en een stevig handgemaakt flos-touw van super zacht fleece. Je krijgt ook altijd een cadeaubon met daarop print-tegoed welke je kunt gebruiken om prints voor aan de muur en andere fotoproducten bij mij te bestellen. 

Wil je een fotoshoot als een hondenportret cadeau doen aan iemand anders? Dan krijg je een cadeaupakket om weg te geven maar daarin ook nog een tegoedbon voor een volledige fotoshoot t.w.v. € 169,- of voor elk gewenst bedrag vanaf € 50,-.

 

Wil je dit bestellen? Stuur mij gerust een e-mail via info@pixiefoto.nl

Je kunt cadeaupakketten bestellen voor kleine en grote pups, opgroeiende en volwassen honden van elk formaat en elke leeftijd. Ik stel het pakket met zorg samen zodat het helemaal geschikt is voor de betreffende hond. Je kunt kiezen uit verschillende soorten tasjes, doosjes, en kleuren van de attributen. 

voor het mooiste hondenportret

Herdershond portret op heide
Hondenportret laten maken
Portret hond op autoband
Hondenportret herfst bladeren
bottom of page