top of page
Hondenportret Friesland
Portret hond laten maken
Hondenportret in duinen
Winter hondenportret sneeuw

Een professioneel hondenportret

Voor het maken van een prachtig, professioneel hondenportret ben je bij Pixie Photography uit Goutum aan het juiste adres. Fotoshoots zijn mogelijk door heel Nederland en we kiezen samen een mooie locatie uit voor het maken van professionele foto's van jouw trouwe viervoeter. Honden van alle leeftijden zijn welkom van puppy tot senior

 

Niet alleen heb ik heel veel ervaring met veel verschillende soorten rassen, hele jonge pups en hoogbejaarde honden, ook heb ik heel veel geduld en ervaring op het gebied van honden met gedragsproblemen. Zieke, onzekere of zeer oude honden hebben een speciale benadering nodig tijdens het maken van een hondenportret en daarin ben ik gespecialiseerd als hondenfotograaf. 

Zelf heb ik gedurende 10 jaar een hond met een ernstige ziekte en gedragsproblemen in huis gehad. Hoewel deze hond ontzettend lief en intelligent was in een bekende omgeving, kon hij heel heftig zijn op plaatsen in de buitenwereld. Jarenlang heb ik met hem getraind en ook heel veel mooie herinneringen mogen maken. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik beter begrijp waarom honden bepaald gedrag vertonen en daarom weet ik heel goed wat ik wel en niet moet doen tijdens een fotoshoot met een hond met lichamelijke beperkingen, angsten of gedragsproblemen. 

DSC_4822-WEB_edited.jpg

Een hondenportret

Laat een prachtig professioneel portret maken van jouw trouwe viervoeter. 

Een fotoshoot is mogelijk vanaf

€ 225

DSC_0254.jpg

Cadeaupakket

Geef een professionele fotoshoot cadeau aan een hondenliefhebber.

Een cadeaupakket is mogelijk vanaf

€ 225

Een hondenportret maken in de juiste setting

Wanneer je een hond hebt die een specifieke benadering nodig heeft, kun je mij met een gerust hart inhuren voor het fotograferen van je hond. Ik neem alle tijd en heb altijd heel veel geduld met elke honden op elke leeftijd. We bespreken van te voren wat wel en niet kan en ik zorg dat de fotoshoot zo georganiseerd wordt dat zowel jouw hond als jijzelf er een prettige, ontspannen ervaring aan over zullen houden. Hierover hoef je je als hondeneigenaar geen zorgen te maken, ik krijg iedere hond mooi op de foto.

Het is mogelijk om één hond op de foto te zetten, maar ook twee, drie of bijvoorbeeld vier. Ongeacht hoeveel honden je hebt, is er altijd een bijpassend pakket voor het vastleggen van jouw prachtige viervoeter(s) op de juiste locatie!

cadeaubon voor het laten maken van een honden portretfoto

Geef een fotoshoot cadeau!

Wat is er nou leuker dan een fotoshoot te geven aan een hondenliefhebber? Wanneer je een fotoshoot cadeau wilt geven, stel ik een mooi cadeaupakket voor je samen. Hierin zit iets lekkers voor de hond, speelgoed en een cadeaubon ter waarde van een volledige fotoshoot of een waardebon voor elk gewenst bedrag vanaf € 50. Ik verpak het in een mooie cadeautas of een giftbox met een grote strik eromheen. 

Herdershond portret op heide
Hondenportret laten maken
Portret hond op autoband
Hondenportret herfst bladeren
bottom of page