algemene voorwaarden

Onderstaande algemene voorwaarden zijn op toepassing van Pixie Photography, eigendom van Berntsen Marketing / Pixiemedia, gevestigd in Goutum, Nederland. Gegevens zijn op te vragen via de Kamer van Koophandel Leeuwarden onder Kvk nummer 57708029.

Algemene voorwaarden 

De datum van de fotoshoot is pas definitief na (aan)betaling. Indien de klant verhinderd is vanwege ziekte of andere onvoorziene omstandigheden dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor het verplaatsen. Er wordt dan een nieuwe datum ingepland. Er wordt geen geld terugbetaald, uiteraard is het wel mogelijk een andere datum te plannen indien zich bepaalde omstandigheden voordoen waardoor de shoot niet door kan gaan. Eventueel is het mogelijk, indien de shoot niet op een ander moment kan plaatsvinden, om een cadeaubon te ontvangen t.w.v de aanbetaling om iemand cadeau te doen.

 

Bij niet komen opdagen zonder geldige afmelding dient u het volledige factuur bedrag te betalen. Wanneer er een locatie shoot gepland staat en het is slecht weer dan wordt de shoot kosteloos verplaatst naar een andere datum in overleg. Voor fotoshoots verder dan 20 km vanaf Goutum geldt een reiskostenvergoeding van €0,25 per gereden kilometer. De foto’s worden binnen uiterlijk 3 weken digitaal op hoogwaardige kwaliteit verstuurd naar de klant, via WeTransfer.


De foto’s worden door mij uitgezocht en bewerkt. Via een online galerij kan de klant een keuze maken in welke foto’s zij wensen te ontvangen. Deze foto's zijn nog niet bewerkt en daarom is het verboden om deze bestanden te kopiëren, te delen of te verzenden. Indien u meer foto’s wenst te ontvangen dan kan dat voor €10 per foto in verder overleg. 


Foto’s worden naar mijn inzicht bewerkt. Hieronder wordt verstaan: wegwerken van eventuele oneffenheden, bewerking van licht etc. Wanneer je mij inhuurt als fotograaf bevestig je dat je mijn (online)portfolio hebt bekeken en dat de bewerkingsstijl van mijn foto's je aanspreekt. De door mij geleverde foto's zullen dus te allen tijden overeenkomen met mijn eerdere werk wat inzichtelijk is in mijn online portfolio (oftewel deze website www.pixiefoto.nl). 


De foto’s mogen niet door de klant bewerkt worden (dus ook geen instagram filters) en mogen niet commercieel gebruikt worden. Mochten hier vragen over zijn dan kun je contact opnemen via info@pixiefoto.nl. De digitale bestanden zullen tot 12 maanden na de fotoshoot/reportage door mij worden opgeslagen. Mocht u later toch nog wat foto’s willen bestellen dan kan dit tot 12 maanden na de fotoshoot. Digitale bestanden worden altijd in JPEG formaat aangeleverd. 


Het is niet toegestaan om digitale beelden online te plaatsen of af te laten drukken anders dan is aangeleverd, bijvoorbeeld bewerkt en/of bijgesneden.

Retourrecht / geen geld teruggave mogelijk

Pixie Photography, oftewel Jolien Berntsen, geeft geen geld terug indien een fotoshoot niet naar wens verloopt of als u na (aan)betaling toch afziet van een fotoshoot. Ook als na de fotoshoot blijkt dat u niet tevreden bent, wordt er geen geld terug gegeven. U kunt binnen 5 dagen na toezenden van de online galerij kenbaar maken via e-mail (info@pixiefoto.nl) dat u niet tevreden bent. Ik als fotograaf zal met u meedenken voor een gepaste oplossing, echter wordt er GEEN geld terug gegeven.

Cadeaubonnen, tegoedbonnen en kortingsbonnen zijn beperkt geldig. Tenzij anders aangegeven (op de bon) zijn deze maximaal één jaar geldig na datum van afgifte. Deze bonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Gebruik van de foto’s 

Het auteursrecht en eigendomsrecht van de foto’s blijft bij Pixie Photography, oftewel Jolien Berntsen, en wordt niet overgedragen. U koopt digitale foto’s of een afdruk, niet de rechten op de foto. Indien u de foto’s wilt gebruiken voor commerciële doeleinden dan dient u hiervoor schriftelijke toestemming te vragen.

De foto's worden aangeleverd als JPEG bestand per e-mail (WeTransfer), in twee versies. Ten eerste de web-versie, voor online gebruik zoals social media en websites, voor persoonlijk gebruik. Ten tweede de print-versie welke te gebruiken is voor afdrukken of printen, voor persoonlijk gebruik. De web-versie heeft een licht watermerk op de foto, om te voorkomen dat derden de foto's op groot formaat kunnen gebruiken zonder toestemming. Beide varianten mogen nooit zonder uitdrukkelijke toestemming gebruikt worden voor commerciële doeleinden. 

Pixie Photography / Jolien Berntsen mag de foto’s gebruiken voor social media en voor publicatie op haar website. Indien u geen foto’s geplaatst wilt hebben kunt u dit voor de fotoshoot aangeven, dit dus enkel in (schriftelijk) overleg vooraf aan de fotoshoot, niet erna. 


De klant mag de foto’s posten op social media mits vermelding van Pixie Photography of Pixiemedia.

 

www.facebook.com/pixieart

www.instagram.com/pixiemedia

Indien u tekst of beeldmateriaal van Pixie Photography wilt gebruiken voor publicatie neem dan van te voren contact op met mij. Er zal dan een passend voorstel worden besproken.

Door middel van het inhuren van Pixie Photography en daarbij de (aan)betaling te voldoen, geef je aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. 

Jolien Berntsen

Pixie Photography

www.pixiefoto.nl

info@pixiefoto.nl

06 - 27 11 98 84

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Jolien Berntsen

06 27 11 98 84

info@pixiefoto.nl

www.pixiefoto.nl

PIXIE PHOTOGRAPHY

 

winnaar Keunstkrite fotowedstrijd 2020 categorie dieren - professional

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf. 

Lees hier de algemene voorwaarden van Pixie Photography.