top of page
Zoeken

En daar gaan we weer!

Na een aantal behoorlijk roerige maanden, ben ik eigenlijk per april weer behoorlijk "de oude". Als je mij vraagt hoe het met me gaat; best wel goed! Ik ben de afgelopen weken heerlijk aan het fotograferen geweest in Aquazoo, Wildlands en de Apenheul. Graag deel ik een paar heerlijke foto's en update ik jullie alvast over wat komen gaat...Aquazoo Leeuwarden, daar zijn we toch inmiddels wel zo'n viermaal geweest. Ik had de hoofdprijs want de jonge welpen werden zowaar gevoerd. Zij kregen een gans en waren daar best wel een tijdje heel erg zoet mee. Ik heb ze fantastisch vast kunnen leggen met mijn 200-500 F/5.6 objectief.Ondertussen werd er best wel wat interessante informatie vertelt over de tijgers. Zo kon ik rustig aan de gang met de foto's.Uiteindelijk zijn we het park dus viermaal in geweest, dus je snapt dat ik heel veel mooie foto's heb kunnen maken. Ik heb de allermooiste er even tussenuit gevist. We zijn ook in het nieuwe gedeelte van deze dierentuin geweest waar je onder andere het stekelvarken en de Amerikaanse zeearend vindt. Ook hadden we best wel geluk met de kangaroos.Tussendoor zijn we ook even relaxt naar Wildlands in Emmen geweest. Het was een prachtige warme dag en het was er op zich best wel druk, er liepen hier en daar groepjes Duitsers. Zij hadden denk ik schoolvakantie. Gelukkig is het park zo ontzettend groot dat we er eigenlijk helemaal geen last van hadden. Achteraf was het juist ook wel weer gezellig om hier en daar groepjes mensen te treffen.Vorige week was het dan eindelijk zover: naar de Apenheul! Het was er ontzettend rustig, er was bijna niemand en het begon met een klein beetje motregen. Wij trokken ons er weinig van aan en na een tijdje was het toch wel droog. Ik kon prachtige foto's maken van alle schitterende apen die we daar gezien hebben!


We zijn het park uiteindelijk gewoon tweemaal rond gelopen. Op de stappenteller van mijn telefoon had ik toch 14.000 stappen gezet gedurende de gehele dag. Heerlijk was het!Inmiddels een record van 6 dierentuinen bezoeken in een korte tijd. Maar hier stopt het zeker niet want 25 april ga ik wederom naar Aquazoo Leeuwarden en jij kan mee. Er is nog een enkel plekje vrij, dan zit ik vol.


We gaan van 10 tot een uur of 3 lekker rondlopen in het park en foto's maken van alle prachtige dieren die we tegenkomen. Duimen voor mooi weer!


Wil je als laatste ook mee? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar info@pixiefoto.nl.98 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page