top of page
Zoeken

Een prachtig hondenportret in mijn mobiele fotostudio

Sinds kort ben ik in het bezit van een hele mooie mobiele fotostudio. Deze kan ik heel gemakkelijk ergens opbouwen en weer afbreken. We hebben een nieuwe Welkoop in Leeuwarden (Oost) op bedrijventerrein de Hemrik en van het één kwam het ander. Ze hebben mij gevraagd om in de winkel foto's te maken van huisdieren van klanten tijdens de Zomer Fair op zaterdag 22 juli.Hoewel het weer totaal niet mee zat - het spoelde van de regen - was de sfeer binnen absoluut gezellig! Voor de fotoshoot kon je je van te voren opgeven bij de balie en de ochtend zat helemaal vol met mensen die naar Welkoop kwamen om hun geliefde huisdier op de foto te laten zetten door mij. 's Middags waren er nog wat reserve plekken over en die werden eigenlijk in de loop van de dag opgevuld met last minute verzoeken. Een zeer geslaagde en volle dag met allerlei verschillende huisdieren voor mijn camera!Natuurlijk waren er vooral veel verschillende honden; groot, klein, heel jong of al een beetje op leeftijd. Uiteindelijk kwamen er heel veel verschillende rassen en dat maakte deze fotoshoot extra leuk. Het was een bont gezelschap door de dag heen van teckel tot herder en van naaktkat tot cavia. Dankzij de mobiele studio is het voor mij heel makkelijk om zelf het licht te bepalen en ik ben hiermee niet afhankelijk van het weer of de omgeving waar we zijn.


Ik kan alles zelf sturen en daardoor krijg je een haarscherp, mooi rustig portret waarin vooral de ogen van je huisdier centraal staan. Het leuke aan het fotograferen in de Welkoop is dat we ook in de gelegenheid waren om wat producten op de foto te zetten met echte modellen, zoals mandjes en een reistas. Deze foto's komen binnenkort online. Een leuke win-win situatie dus.


Ramzi de teckel in een prachtige mand van ribstof van Designed by Lotte.


Ook hele jonge dieren zijn natuurlijk welkom. Er waren twee kuikens en een hele jonge pup. We zorgen dan dat we hem of haar op een leuke, relaxte manier op de foto krijgen. Zo draagt het gelijk bij aan een stukje socialisatie voor je viervoeter.


Heb je deze leuke kans gemist? Geen nood! Op zaterdag 30 september sta ik opnieuw met mijn mobiele fotostudio in de Welkoop Leeuwarden-Oost op de Hemrik. Over ongeveer een week komt alle informatie online en vanaf dan kun je je opgeven voor een fotoshoot van je huisdier. Wil je niks missen en op de hoogte blijven wanneer je je kunt inschrijven voor de fotoshoot bij Welkoop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!


Wordt vervolgd...50 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page