top of page
Zoeken

Een fotostudio voor een prachtig portret van jouw huisdier

De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met het inrichten van mijn gloednieuwe mini fotostudio. Ik verwacht de studio in januari te openen en hier kun je een prachtig portret van jouw huisdier laten maken tegen een speciaal tarief. Om dit te promoten sta ik binnenkort met mijn mobiele fotostudio in diverse winkels waar je een professioneel portret van je huisdier kunt laten maken, helemaal in Kerstsfeer!Begin volgend jaar open ik een kleinschalige fotostudio op de eerste verdieping in een loods op bedrijventerrein de Hemrik in Leeuwarden. Deze fotostudio is geschikt voor alle soorten huisdieren zoals honden, katten, knaagdieren en reptielen. Omdat het op de eerste verdieping is, is het vooral geschikt voor kleine huisdieren en eventuele honden die, wanneer je ze niet kunt tillen, zelf een trap op kunnen lopen.


Het is even een kleine beperking, maar helaas is dit voorlopig de enige optie om met mijn fotostudio te starten. Bij twijfel kun je altijd contact met mij opnemen en ik hoop binnenkort duidelijke foto's te laten zien van deze prachtige mini fotostudio. Ik heb diverse achtergronddoeken en allerlei settings waarin we het portret van jouw huisdier zullen gaan maken. Er is natuurlijk koffie, thee, fris, het is lekker verwarmd en elk model krijgt na de fotoshoot een heerlijke goodie bag mee naar huis!


Deze fotoshoots zullen beschikbaar zijn vanaf januari en hierover volgt binnenkort meer informatie op facebook en de website.


Om dit te promoten - en omdat het bijna Kerst is - sta ik met mijn mobiele fotostudio in diverse winkels om een professioneel portret van jouw huisdier te maken. Hieronder vind je alle data en de winkels waar je mij in december kunt vinden.


Kom gezellig langs en vergeet je niet op te geven zodat ik jouw huisdier prachtig vast kan leggen helemaal in Kerstsfeer!Zaterdag 9 december bij Welkoop Leeuwarden-Oost


Inmiddels heb ik al tweemaal bij deze Welkoop gestaan met mijn mobiele fotostudio. Hierbij maakte ik gebruik van een neutrale achtergrond en hierdoor zijn er prachtige portretten gemaakt van heel veel honden, maar ook enkele katten, cavia's en zelfs kippen. Op zaterdag 9 december sta ik met een superleuke achtergrond in de winkel, helemaal in Kerstsfeer! Je kunt kiezen voor een "Wintersfeer" of een aangeklede "Kerstsfeer" en je kiest ter plekke je favoriete foto uit. Kosten zijn €25,- per huisdier per digitaal bestand voor Welkoop pashouders, zonder pas kost het € 27,50.


Je kunt eventueel ook een afdruk bestellen op diverse formaten om zelf in te lijsten. Ook is het mogelijk om een print te bestellen voor aan de muur op materialen zoals forex, aluminium of acrylglas. Ik neem verschillende samples mee, zodat je deze kunt bekijken. Opgeven kan bij de kassa van Welkoop Leeuwarden-Oost of bel ze even via 058 - 303 0769.Donderdag 14 december bij Welkoop Lemmer


Op donderdag 14 december sta ik met mijn mobiele fotostudio in de Welkoop in Lemmer. Hier kun je een foto van je huisdier laten maken, helemaal in Kerstsfeer net als bij Welkoop Leeuwarden-Oost. Hierover volgt z.s.m. meer informatie over hoe je je kunt opgeven. De kosten zijn €35,- per huisdier per digitaal bestand voor pashouders, zonder pas betaal je € 37,50.Zaterdag 16 december bij Huisdier Voordeelshop in Lelystad


Op zaterdag 16 december vind je mij met mijn mobiele fotostudio in de Huisdier Voordeelshop in Lelystad. Ook hier kun je je huisdier op de foto laten zetten in een prachtige Kerstsfeer. Opgeven kan alleen in de winkel.


Is Lelystad voor jou een beetje uit de richting? Dan kun je ook bij één van de andere filialen terecht bij mijn collega's. De volgende filialen doen mee: Den Bosch, Eindhoven, Hoogeveen, Enschede, Zwolle, Lelystad, Breda en Arnhem. Voor een complete lijst met filialen en welke fotograaf je waar kunt vinden klik je hier.Binnenkort volgt meer informatie over mijn gloednieuwe fotostudio in Leeuwarden. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang speciale kortingen en acties voor evenementen en fotoshoots! Uiteraard komt er een hele leuke nieuwjaarsactie bij de opening van mijn fotostudio...
40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page