top of page
DSC_9250-WEB.jpg
DSC_1802.jpg
DSC_1688.jpg
DSC_1553.jpg

masterclass roofvogel fotografie

In deze masterclass roofvogelfotografie leer je alles over roofvogels fotograferen op een locatie in Friesland. Je krijgt de kans om verschillende roofvogels van een gepassioneerde valkenier te fotograferen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende uilen zoals de Europese Oehoe en Witwangdwergooruil, een steppe arend en een steenarend, een raaf, een caracara en verschillende valken. We kijken naar de juiste instellingen, het gebruik van bepaalde objectieven en hoe je uiteindelijk het perfecte plaatje van verschillende soorten roofvogels kunt maken en desgewenst ook roofvogels in vlucht.

 

Deze masterclass is geschikt voor enthousiaste hobbyfotografen die hun camera al goed kennen maar graag roofvogels mooi op de foto willen zetten voor hun eigen plezier, en voor beginnende professionele fotografen die van dierenfotografie hun werk willen maken. Ben je van plan om van fotografie uiteindelijk je werk te maken? Dan is het mogelijk om ook mijn Marketing Module te bestellen speciaal voor startende ondernemers in de fotografie. Dus of je nu bruidsfotograaf, newbornfotograaf of huisdierenfotograaf wilt worden; ik help je met een vliegende start als ondernemende fotograaf. Je leest hierover meer onderaan deze pagina bij Marketing Module. 

 

De masterclass vindt plaats op een in overleg bepaalde locatie in Friesland voor het praktijkgedeelte en op mijn kantoor in Leeuwarden voor het theorie gedeelte. 

Hoe ziet deze masterclass eruit?

De masterclass bestaat uit een stuk theorie en een stuk praktijk. We starten eerst op mijn kantoor in Leeuwarden met koffie, thee, fris en wat lekkers. We maken kennis met elkaar en beginnen met een stuk theorie over het perfect fotograferen van roofvogels en waar je op moet letten. We gaan het hebben over de obstakels waar je creatief mee om moet gaan omdat dieren nou eenmaal doen waar ze zin in hebben en het gebruik van verschillende soorten objectieven die geschikt zijn voor roofvogelfotografie. 

Daarna gaan we naar de buitenlocatie om de theorie in de praktijk te brengen. We zullen hier ongeveer 2 tot 3 uren verschillende soorten roofvogels aan het fotograferen zijn. Vervolgens keren we weer terug naar mijn kantoor voor een korte pauze. Hier starten we met het laatste onderdeel van deze masterclass, namelijk het bewerken van de gemaakte foto's in programma's zoals Lightroom en Photoshop. 

 

Wat heb je nodig?

 

Een eigen spiegelreflex- of systeemcamera, een zoomlens (tussen de 200 en 600 mm) of een prime lens (35mm / 50mm / 85mm / 105mm / 135mm / 200mm) en een laptop met het bewerkingsprogramma Lightroom en/of Photoshop. Mocht je iets niet in je bezit hebben, neem dan gerust contact met mij op zodat we even kunnen overleggen.

Geef je nu op voor deze unieke masterclass roofvogelfotografie!

De datum van deze Masterclass roofvogelfotografie volgt z.s.m. 

Tijdstip - In overleg vroeg in de ochtend of eind van de middag

Kosten - Vanaf € 295,- per persoon

Inclusief koffie, thee, fris, snacks en veel indrukwekkende roofvogel modellen.

DSC_9302-Edit.jpg

Prive masterclass
of in groepsverband

Deze masterclass is te boeken als privé masterclass of in kleinschalig groepsverband. Omdat ik de kwaliteit van deze exclusieve masterclass graag hoog wil houden is het maximaal aantal deelnemers 4 personen. De datum voor deze masterclass wordt in overleg bepaald. 

Privé masterclass roofvogel fotografie € 495,- (1 persoon)

Masterclass met minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers € 295,- (p.p.)

DSC_1786.jpg

Voor startende ondernemers

De Marketing Module voor startende professionals

Bij deze masterclass is het mogelijk om een extra module te bestellen die je constructief op gang helpt als professioneel fotograaf. Hoewel de masterclass zelf toegespitst is op dierenfotografie, is de module met een aantal stevige marketing basics toepasbaar op verschillende vormen van professionele fotografie. Naast mijn werk als fotograaf heb ik een eigen marketingbureau en hierdoor heb ik veel kennis en ervaring (en een diploma) in marketing- & communicatiestrategie en deze informatie deel ik overzichtelijk en bondig in deze exclusieve Marketing Module.

Deze module is geschikt voor de beginnende fotograaf die zich professioneel wil gaan ontwikkelen in de toekomst en graag een stevige, vliegende start wil gaan maken als ondernemer. In deze module komen belangrijke onderdelen aan bod zoals merk- en huisstijl, social media content, nieuwsbrieven, drukwerk en SEO. Ik geef hierin handvatten voor jouw als beginnende professional zodat jij gestructureerd en zelfstandig aan de slag kunt als beginnende ondernemer. De Marketing Module is enkel te bestellen tijdens een masterclass.

DSC_9411-WEB.jpg
DSC_8479-Edit-WEB.jpg
DSC_1658.jpg
DSC_1769.jpg
bottom of page