top of page
DSC_4057-WEB.jpg
DSC_7149-Edit.jpg
DSC_3849-WEB.jpg
DSC_7724-WEB-2.jpg

masterclass
honden fotografie

In deze masterclass hondenfotografie leer je het perfecte hondenportret te maken. Je leert meer over de juiste instellingen, het gebruik van bepaalde objectieven en hoe je uiteindelijk het perfecte plaatje van een - soms zeer beweeglijke - hond kunt maken. Er zijn verschillende hondenmodellen waar we mee gaan oefenen, zowel jong als oud, zodat je leert omgaan met meerdere uitdagingen waar je bij hondenfotografie mee te maken krijgt.

 

Deze masterclass is geschikt voor enthousiaste hobbyfotografen die hun camera goed kennen maar graag honden mooi op de foto willen zetten voor hun eigen plezier, thuis of natuurlijk als hobby en voor beginnende professionele fotografen. Ben je van plan om van fotografie uiteindelijk je werk te maken? Dan is het mogelijk om ook mijn Marketing Module te bestellen speciaal voor startende ondernemers in de fotografie. Dus of je nu bruidsfotograaf, newbornfotograaf of huisdierenfotograaf wilt worden; ik help je met een vliegende start als ondernemende fotograaf. Je leest hierover meer onderaan deze pagina. 

Hoe ziet deze masterclass eruit?

De masterclass bestaat uit een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk. We starten de dag op mijn kantoor met koffie, thee of fris en wat lekkers. We maken eerst kennis met elkaar en starten met een stuk theorie over het perfect fotograferen van honden, waar je tegenaan loopt met bijvoorbeeld hele jonge, oude of drukke honden, het vinden van geschikte locaties, de juiste instellingen van je camera en het gebruik van verschillende soorten objectieven. 

Vervolgens gaan we met elkaar naar een mooie locatie waar verschillende hondenmodellen op ons staan te wachten. Uiteraard heb ik een enthousiast divers groepje hondenmodellen voor jullie geregeld, inclusief een super schattige jonge pup! Hier gaan we de theorie in de praktijk brengen. We zullen hier ongeveer 2 tot 3 uren aan het fotograferen zijn. Je krijgt alle tijd om de besproken onderdelen goed uit te proberen met de verschillende modellen. Daarna keren we weer terug naar mijn kantoor voor een korte pauze. Hier starten we met het laatste onderdeel van deze masterclass, namelijk het prachtig bewerken van de gemaakte foto's in programma's zoals Lightroom en Photoshop. 

 

Wat heb je nodig?

 

Een eigen spiegelreflex- of systeemcamera, een zoomlens of een lichtsterke primelens

(55-200 mm / 70-200 mm / prime 50 mm / 85 mm / 105 mm / 135 mm / 200 mm)  en een laptop met het bewerkingsprogramma Lightroom en/of Photoshop. Mocht je iets niet in je bezit hebben, neem dan contact met mij op zodat we even kunnen overleggen. Meld je via onderstaande knop aan voor deze Masterclass Hondenfotografie voor gevorderden.  

Geef je nu op voor deze masterclass!

De datum van deze Masterclass Hondenfotografie volgt z.s.m. 

Tijdstip - Van 12:00 uur tot 18:00 uur 

Kosten - Vanaf € 295,- per persoon

Inclusief koffie, thee, fris, snacks en heel veel leuke hondenmodellen!

DSC_6067-WEB.jpg

Prive masterclass
of in groepsverband

Voor de hobbymatige en professionele fotografen die al goed thuis zijn in het handmatig instellen van de camera organiseer ik een masterclass hondenfotografie. Ik leg uit waar je op moet letten bij het bepalen van een locatie, de pose van de hond en allerlei zaken die je zult mee maken bij het fotograferen van honden. Denk aan hele jonge pups die nog geen commando's kennen of oudere honden die wellicht slechthorend zijn. 

 

Deze masterclass is te boeken als privé masterclass of in een kleinschalige groep van maximaal 4 personen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen inhoudelijke vragen kan stellen en met mij in gesprek kan. Op deze manier kun je in korte tijd heel veel leren en zorg ik ervoor dat je handvatten krijgt waarmee jij je de komende maanden structureel en zelfstandig verder kunt ontwikkelen bij het fotograferen van honden en eventuele andere (huis)dieren. De datum voor deze masterclass wordt in overleg bepaald. 

Privé masterclass hondenfotografie € 495,- (1 persoon)

Masterclass met minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers € 295,- p.p.

DSC_6469-web.jpg

Voor startende ondernemers

Marketing Module voor professionals

Bij deze masterclass is het mogelijk om een extra module te bestellen die je constructief op gang helpt als professioneel fotograaf. Hoewel de masterclass zelf toegespitst is op hondenfotografie, is de module met een aantal stevige marketing basics toepasbaar op verschillende vormen van professionele fotografie. Naast mijn werk als fotograaf heb ik een eigen marketingbureau en hierdoor heb ik veel kennis en ervaring (en een diploma) in marketing- & communicatiestrategie en deze informatie deel ik overzichtelijk en bondig in deze exclusieve Marketing Module.

 

Deze module is geschikt voor de beginnende fotograaf die zich professioneel wil gaan ontwikkelen in de toekomst en graag een stevige, vliegende start wil gaan maken als ondernemer. In deze module komen belangrijke onderdelen aan bod zoals merk- en huisstijl, social media content, nieuwsbrieven, drukwerk en SEO. Ik geef hierin handvatten voor jouw als beginnende professional zodat jij gestructureerd en zelfstandig aan de slag kunt als beginnende ondernemer. De Marketing Module is enkel te bestellen tijdens een masterclass. Meld je via onderstaande knop aan voor deze Masterclass Hondenfotografie voor gevorderden. 

DSC_4086-WEB.jpg
DSC_4822-WEB_edited_edited.jpg
DSC_5810-web.jpg
DSC_5808-WEB.jpg
bottom of page