top of page
DSC_4057-WEB.jpg
DSC_7149-Edit.jpg
DSC_3849-WEB.jpg
DSC_7724-WEB-2.jpg

masterclass
honden fotografie

In de masterclass hondenfotografie leer je het perfecte hondenportret te maken. Je leert alles over de juiste instellingen, het gebruik van bepaalde objectieven en hoe je uiteindelijk het perfecte plaatje van een - soms zeer beweeglijke - hond kunt maken. Er zijn verschillende hondenmodellen waar we mee gaan oefenen, zowel jong als oud, zodat je leert omgaan met meerdere uitdagingen waar je bij hondenfotografie mee te maken krijgt.

 

Deze masterclass is geschikt voor enthousiaste hobbyfotografen die hun camera goed kennen maar graag honden mooi op de foto willen zetten voor hun eigen plezier, thuis of natuurlijk als hobby en voor beginnende professionele fotografen die straks aan de slag willen gaan als hondenfotograaf. 

Benieuwd welke masterclasses, workshops en cursussen er komende tijd gepland staan? Bekijk hier de evenementen kalender voor alle geplande evenementen!

Hoe ziet de masterclass hondenfotografie eruit?

De masterclass bestaat voornamelijk uit praktijk, omdat je het meeste leert door het gewoon te doen. We gaan direct aan de slag met het fotograferen van honden en ondertussen bespreken we waar je tegenaan loopt met bijvoorbeeld hele jonge, oude of drukke honden, het vinden van geschikte locaties, de juiste instellingen van je camera en het gebruik van verschillende soorten objectieven. 

Uiteraard heb ik een enthousiast divers groepje hondenmodellen voor jullie geregeld, inclusief een super schattige jonge pup! We zullen hier ongeveer 2 tot 3 uren aan het fotograferen zijn. Je krijgt alle tijd om de besproken onderdelen goed uit te proberen met de verschillende modellen. Daarna keren we weer terug naar mijn kantoor in Leeuwarden voor een heerlijke lunchpauze. Hier starten we met het laatste onderdeel van deze masterclass, namelijk het prachtig bewerken van de gemaakte foto's in de programma's Lightroom en Photoshop. 

 

Wat heb je nodig voor de masterclass hondenfotografie?

 

Een eigen spiegelreflex- of systeemcamera, een zoomlens met een brandpuntsafstand tussen de 50 en 300mm of een lichtsterke primelens. Een laptop met de bewerkingsprogramma's Lightroom en Photoshop erop geïnstalleerd. Meld je via onderstaande knop aan voor deze Masterclass Hondenfotografie voor gevorderden.  

Geef je nu op voor deze masterclass!

De datum van de eerstvolgende Masterclass Hondenfotografie volgt z.s.m. 

Tijdstip: vroeg in de ochtend of eind van de middag

Kosten: vanaf € 295,- per persoon

Inclusief een compleet verzorgde lunch en heel veel leuke hondenmodellen op een schitterende buitenlocatie in Friesland.

DSC_6067-WEB.jpg

Prive masterclass
of in groepsverband

Deze masterclass is te boeken als privé masterclass of in een kleinschalige groep van maximaal 4 personen. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen inhoudelijke vragen kan stellen en met mij in gesprek kan. Op deze manier kun je in korte tijd heel veel leren en zorg ik ervoor dat je handvatten krijgt waarmee jij je de komende maanden structureel en zelfstandig verder kunt ontwikkelen bij het fotograferen van honden en eventuele andere (huis)dieren. De datum voor deze masterclass wordt in overleg bepaald. 

Privé masterclass hondenfotografie: € 495,- (1 persoon)

Masterclass met minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers: € 295,- p.p.

DSC_6469-web.jpg
DSC_4086-WEB.jpg
DSC_4822-WEB_edited_edited.jpg
DSC_5810-web.jpg
DSC_5808-WEB.jpg
bottom of page