top of page
DSC_2820.jpg
DSC_5350-web.jpg
DSC_9674-WEB.jpg
DSC_4260-WEB.jpg

masterclass dierentuin fotografie

In deze masterclass dierenfotografie leer je alles over dieren fotograferen in dierentuinen. We kijken naar de juiste instellingen, het gebruik van bepaalde objectieven en hoe je uiteindelijk het perfecte plaatje van verschillende soorten wilde dieren kunt maken ondanks de beperkingen van een dierentuin zoals hekken en andere obstakels.

 

Deze masterclass is geschikt voor enthousiaste hobbyfotografen die hun camera al goed kennen maar graag (wilde) dieren mooi op de foto willen zetten voor hun eigen plezier, en voor beginnende professionele fotografen die van dierenfotografie hun werk willen maken. Ben je van plan om van fotografie uiteindelijk je werk te maken? Dan is het mogelijk om ook mijn Marketing Module te bestellen speciaal voor startende ondernemers in de fotografie. Dus of je nu bruidsfotograaf, newbornfotograaf of huisdierenfotograaf wilt worden; ik help je met een vliegende start als ondernemende fotograaf. Je leest hierover meer onderaan deze pagina bij Marketing Module. 

 

De eerste masterclass vindt plaats bij Aquazoo Leeuwarden. Er zullen ook masterclasses georganiseerd worden in andere plaatsen door heel Nederland. Denk aan dierenparken zoals Stichting Leeuw Hoenderdaell in Anna Palowna, Wildlands in Emmen en Beekse Bergen. Hou hiervoor de website de komende tijd goed in de gaten. Mocht je je op voorhand hier alvast vrijblijvend voor op willen geven, stuur mij dan gerust een e-mail. 

Hoe ziet deze masterclass eruit?

De masterclass bestaat uit een stuk theorie en een stuk praktijk. We starten eerst op mijn kantoor in Leeuwarden met koffie, thee, fris en wat lekkers. We maken kennis met elkaar en beginnen met een stuk theorie over het perfect fotograferen van wilde dieren in dierentuinen. We gaan het hebben over de obstakels waar je creatief mee om moet gaan zoals hekken en het gebruik van verschillende soorten (zoom)objectieven. 

Daarna gaan we naar de dierentuin om de theorie in de praktijk te brengen. We zullen hier ongeveer 2 tot 3 uren aan het fotograferen zijn terwijl we langs verschillende dierenverblijven lopen. Vervolgens keren we weer terug naar mijn kantoor voor een korte pauze. Hier starten we met het laatste onderdeel van deze masterclass, namelijk het bewerken van de gemaakte foto's in programma's zoals Lightroom en Photoshop. 

 

Wat heb je nodig?

 

Een eigen spiegelreflex- of systeemcamera, een zoomlens (tussen de 200 en 600 mm) en een laptop met bewerkingsprogramma's Lightroom en/of Photoshop. Mocht je iets niet in je bezit hebben, neem dan gerust contact met mij op zodat we even kunnen overleggen.

Geef je nu op voor deze masterclass!

De datum van deze Masterclass Dierenfotografie volgt z.s.m. 

Tijdstip - Van 12:00 uur tot 18:00 uur 

Kosten - Vanaf € 295,- per persoon

Inclusief koffie, thee, fris, snacks en gratis toegang tot het dierenpark!

DSC_4373-WEB.jpg

Prive masterclass
of in groepsverband

Deze masterclass is te boeken als privé masterclass of in kleinschalig groepsverband. Omdat ik de kwaliteit van deze exclusieve masterclass graag hoog wil houden is het maximaal aantal deelnemers 4 personen. De datum voor deze masterclass wordt in overleg bepaald. 

Privé masterclass dierentuin fotografie € 495,- (1 persoon)

Masterclass met minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers € 295,- (p.p.)

DSC_8423-def.jpg

Voor startende ondernemers

De Marketing Module voor startende professionals

Bij deze masterclass is het mogelijk om een extra module te bestellen die je constructief op gang helpt als professioneel fotograaf. Hoewel de masterclass zelf toegespitst is op dierenfotografie, is de module met een aantal stevige marketing basics toepasbaar op verschillende vormen van professionele fotografie. Naast mijn werk als fotograaf heb ik een eigen marketingbureau en hierdoor heb ik veel kennis en ervaring (en een diploma) in marketing- & communicatiestrategie en deze informatie deel ik overzichtelijk en bondig in deze exclusieve Marketing Module.

Deze module is geschikt voor de beginnende fotograaf die zich professioneel wil gaan ontwikkelen in de toekomst en graag een stevige, vliegende start wil gaan maken als ondernemer. In deze module komen belangrijke onderdelen aan bod zoals merk- en huisstijl, social media content, nieuwsbrieven, drukwerk en SEO. Ik geef hierin handvatten voor jouw als beginnende professional zodat jij gestructureerd en zelfstandig aan de slag kunt als beginnende ondernemer. De Marketing Module is enkel te bestellen tijdens een masterclass.

DSC_9302-Edit.jpg
DSC_9194.jpg
DSC_2421.jpg
DSC_5834-bewerkt.jpg
bottom of page