top of page
DSC_1658.jpg
DSC_1553.jpg
DSC_8479-Edit.jpg
DSC_9266-Edit.jpg

Vikings & Fantasy fotoshoot

Altijd al een bijzondere fotoshoot van jezelf gewild, helemaal in de stijl van Vikings & Fantasy? Dat is vanaf nu mogelijk. Deze exclusieve fotoshoot kun je boeken inclusief styling en natuurlijk zorgen wij voor prachtige roofvogels! Denk aan verschillende uilen, arenden, raven en valken. De fotoshoot wordt van begin tot eind samen met jou uitgedacht en gepland. Niet alleen is het een geweldige ervaring om jezelf zo krachtig en bijzonder te laten fotografen, ook zul je onder de indruk zijn van de bijzondere roofvogels die jij vast mag houden en waar je mee op de foto gaat. Na de fotoshoot kun je in een online galerij je favoriete foto's kiezen welke door mij perfect bewerkt worden in mijn eigen, warme stijl. 

 

Het is mogelijk om alleen of samen met iemand een fotoshoot te boeken waarbij je wordt gefotografeerd met één of meerdere roofvogels naar keuze. Deze fotoshoot wordt georganiseerd in samenwerking met een zeer kundige valkenier. Daarnaast kun je zelf bepalen in welke bijzondere stijl je gefotografeerd wilt worden. Denk aan een Fantasy stijl met bloemen en zachte pastelkleuren of rauw en stoer in Vikingstijl. Samen bedenken we een toffe stijl die helemaal bij jou past en vervolgens kijken we welke roofvogel of uil hier mooi bij past. Misschien wil jij wel gewoon in je eigen spijkerbroek met een paar stoere naaldhadden of bikerboots eronder, een grote uil op je schouder of een raaf in je hand? Alles is mogelijk en we maken er samen een perfect gestylede fine art fotoshoot van. 

Welke roofvogel kies jij?

Voor de fotoshoot met een roofvogel of uil kun je zelf kiezen met welke bijzondere vogel je op de foto wilt. Je hebt de keuze uit een steenarend, steppe arend, caracara, raaf en verschillende uilen waaronder een kerkuil, witwangdwergooruil en een Europese Oehoe. Heel veel verschillende roofvogels in verschillende kleuren en formaten om uit te kiezen. De veiligheid van jou en de roofvogels staat altijd voorop, hoe graag we ook een perfect plaatje willen schieten. We organiseren deze fotoshoots dan ook alleen wanneer iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en daar zal ik als fotograaf en dierenliefhebber mijn uiterste best voor doen samen met de valkenier. 

Fantasy, viking stijl of gewoon in je eigen kloffie

Tijdens deze fotoshoots is niets mij te gek. Je kunt allerlei verzoeken neerleggen en graag denk ik met je mee over de kledingstijl, eventuele make-up en de gehele setting op een nader te bepalen locatie. We hebben meerdere locaties door heel Friesland beschikbaar. Denk aan een fotoshoot op een klassiek slot, in een lichte stenen kerk, bij een stuk rots, in het bos, op het strand of in het centrum van een prachtig oud dorp. Alles is mogelijk en we hebben allerlei locaties uitgezocht door heel Friesland die geschikt zijn voor fotoshoots met indrukwekkende roofvogels en uilen.

 

De fotoshoots worden uitgevoerd onder begeleiding van de zeer ervaren valkenier Klaas van Valkerij de Wâlden om te zorgen voor een prettige, veilige situatie waarbij de gezondheid en veiligheid van de roofvogels en jou voorop staat. 

DSC_1601.jpg

hoe kun je je opgeven voor deze bijzondere fotoshoot?

Je kunt je hier opgeven voor deze exclusieve bijzondere fotoshoot met roofvogels. De voorbereiding op de fotoshoot duurt ongeveer een half uur tot een uur, afhankelijk van jouw wensen. Wanneer je hulp wilt bij het bepalen van kleding, bespreken we dit samen van te voren. Ook is het mogelijk dat wij zorgen voor een professionele make-up artiest. Stuur dus een e-mail met jouw specifieke wensen zodat we een programma op maat speciaal voor jou kunnen samen stellen. Heb je zelf geen inspiratie? Dan kan ik een een prachtig idee voor je neerleggen alvorens we de fotoshoot gaan inplannen. 

Terwijl jij je rustig voorbereid op de fotoshoot en de locatie een beetje kunt verkennen zorgt de valkenier dat de vogels die op de foto gaan zich even kunnen settelen. Het is fijn als iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en we starten de fotoshoot graag zo relaxed mogelijk. Het resultaat wordt natuurlijk schitterend, maar de ervaring moet ook mooi en bijzonder worden voor jou als model! We beginnen met de fotoshoot en kijken samen wat fijne, prettige poses zijn die passen bij het onderwerp van de fotoshoot en de stijl van de locatie. We zullen ongeveer een uur tot twee uur fotograferen. 

Daarna doen we desgewenst even gezellig een drankje of een kopje koffie, zodat je je rustig kunt omkleden en even bij kunt komen. We laden de vogels weer veilig in en keren allemaal huiswaarts. Vervolgens maak ik een eerste selectie van de beste foto's van de fotoshoot. Deze foto's zet ik in een online galerij en jij mag daar zelf de mooiste foto's uit gaan kiezen. In de fotoshoot zitten altijd 3 volledig nabewerkte foto's inclusief, die je dus zelf uit de online galerij mag kiezen na de fotoshoot. Deze gekozen foto's worden op hoge resolutie digitaal naar je verstuurd.

 

Je kunt altijd extra foto's bijbestellen vanaf € 35 per stuk. Ook is het mogelijk om prints bij mij te bestellen zoals afdrukken om zelf in te lijsten, prints op acryl, forex of aluminium. Bekijk hier de verschillende soorten prints en materialen die je bij mij kunt bestellen na een fotoshoot met een fijne korting. Tot slot krijg je een professionele afdruk met een prachtig portret van de roofvogel die je vast hebt gehouden tijdens jouw droom fotoshoot cadeau als herinnering!

Mogelijkheden en prijzen

Deze fotoshoot duurt ongeveer twee tot drie uren, afhankelijk van de wensen die jij hebt. Het is mogelijk om met één of meerdere roofvogels en/of uilen op de foto te gaan. Ook kan je dit samen doen met een vriend(in), partner of familielid. Alles is mogelijk in overleg. 

Roofvogel fotoshoots zijn mogelijk vanaf € 295,- inclusief 3 foto's op hoogwaardige kwaliteit. Heb je zelf een fantastisch idee? Of wil je graag even sparren en samen een mooi concept bedenken zodat jij de fotoshoot van je dromen krijgt? Stuur mij een e-mail en dan bespreken we de mogelijkheden. 

DSC_9302-Edit.jpg
DSC_9411.jpg
DSC_9622-Edit.jpg
DSC_1688.jpg
bottom of page