top of page

Fotoshoot Welkoop 22 juli 2023

Deze galerij met foto's is speciaal voor je aangemaakt om extra foto's uit te kiezen na de fotoshoot. De foto's zijn een heel klein beetje voorbewerkt, maar verder nog onbewerkt en dus nog niet af. Daarom mogen de foto's uit deze galerij niet opgeslagen, gedeeld of anderzijds verspreid of gebruikt worden. Na het maken van je keuze ga ik aan de slag met de door jou gekozen foto's. Deze ga ik helemaal nabewerken en binnen uiterlijk 2 weken worden de digitale foto's op hoogwaardige kwaliteit naar je verstuurd via WeTransfer (via e-mail). Je ontvangt dan een download link en kunt de foto's downloaden op een laptop of pc/desktop.

Let op: de foto's zijn op lage kwaliteit in de galerij geplaatst, om te voorkomen dat de website traag wordt. De uiteindelijke foto's die geleverd worden, zullen uiteraard van perfecte kwaliteit zijn welke ook gebruikt kunnen worden voor afdrukken of prints op groot formaat.

Elke foto heeft een nummer zoals "DSC_0001" bijvoorbeeld, deze nummers kun je doorgeven via e-mail of WhatsApp. Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar info@pixiefoto.nl maar bellen of WhatsAppen mag natuurlijk ook via 06 - 27 11 98 84.

 

Je kunt de eerste foto aanklikken en dan gewoon met de pijltjestoetsen van je toetsenbord er doorheen scrollen. De fotonummers zijn dan zichtbaar rechts bovenin naast elke foto.

Welkoop Leeuwarden - Oost

bottom of page