Leah

Deze galerij met foto's is speciaal voor jullie aangemaakt om de foto's uit te kiezen na de fotoshoot. De foto's zijn een heel klein beetje voorbewerkt, maar verder nog onbewerkt en dus nog niet af. Daarom mogen de foto's in deze galerij niet opgeslagen, gedeeld of anderzijds verspreid of gebruikt worden. Na het maken van je keuze ga ik aan de slag met jouw gekozen foto's. Deze ga ik helemaal nabewerken en binnen uiterlijk 2 weken worden de digitale foto's op hoogwaardige kwaliteit naar je opgestuurd via WeTransfer via e-mail.

Let op: de foto's zijn op lage kwaliteit in de galerij geplaatst, om te voorkomen dat de website traag wordt. De uiteindelijke foto's die geleverd worden, zullen uiteraard van perfecte kwaliteit zijn welke ook gebruikt kunnen worden voor afdrukken op groot formaat. De uiteindelijke foto's worden altijd aangeleverd in twee bestandsformaten: 

1. JPEG voor WEB-gebruik (verkleinde variant, met watermerk en perfecte scherpte voor social media en online gebruik)

2. JPEG voor PRINTS, de hoogwaardige kwaliteit foto welke gebruikt kan worden om te drukken of printen. 

Elke foto heeft een nummer zoals "DSC_0001" bijvoorbeeld, deze nummers kun je doorgeven via e-mail of WhatsApp. Maar je mag ook je keuzes doorgeven door links onderin op het hartje te klikken van je gekozen foto. 

 

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een mail naar info@pixiefoto.nl maar bellen of WhatsAppen mag natuurlijk ook via 06 27 11 98 84.

Boven aan de galerij (direct onder deze tekst) zijn alvast twee foto's helemaal nabewerkt, om een idee te geven hoe de uiteindelijk gekozen foto's eruit komen te zien. Deze foto's krijgen jullie sowieso van mij cadeau, bij het Newborn pakket zitten verder 10 foto's inclusief welke jullie zelf kunnen uitkiezen. Extra foto's kosten € 15,- per stuk. 

DSC_3697-bewerkt.jpg
DSC_3797-bewerkt.jpg

Galerij