zomer 2019

Ruim anderhalve week terug had ik een erg leuke fotoshoot met de prachtige zwangere Bianca, haar knappe zoontje en hond Zahra. Omdat Zahra de jongste niet meer is, wilde Bianca heel graag een paar mooie foto's van haar hebben. Omdat zij zelf zwanger is op het moment, wilden we eigenlijk op korte termijn ook een zwangerschap shoot plannen. En wat is er nu mooier dan dit met elkaar combineren?


We zijn begonnen met Zahra, want die werd nogal enthousiast en het was dat weekend behoorlijk warm. Hieronder een aantal resultaten van deze mooie ochtend met Bianca, Rafaëlinho en Zahra.De afgelopen weken zijn er zo ontzettend veel leuke mensen voor mijn lens geweest: een wakeboarder, een zwangere dame, verschillende motorrijders (resultaten volgen binnenkort!) en heel veel lieve, mooie honden. Laatst had ik weer het genoegen om een paar teckels te fotograferen bij mijn vriendin Nelleke (www.shortfeets.nl). Naast ruwharen heeft zij ook 2 stok (!!) oude kortharige teckels. Terwijl Nelleke mijn honden aan het trimmen was in de salon heb ik een paar honden voor haar op de foto gezet.Ben je op zoek naar een fotograaf (omgeving Friesland, Groningen of Drenthe) voor het vastleggen van jouw prachtige huisdier? Katten, honden, paarden of leguanen; alles is bespreekbaar.


Stuur mij gerust een mailtje: info@pixiefoto.nl


Tot gauw!

14 keer bekeken

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.