top of page
Zoeken

wakeboarden & fotografie


Vandaag ben ik bij de sportfotografie workshop geweest in Jachthaven de Eemhof in Zeewolde, georganiseerd door Cameranu en het was echt een schitterende ochtend! We gingen in groepen van 5 personen mee op de speedboot, met daarachter wakeboarder Sanne Meijer. Eenmaal op de boot voeren we naar de snelvaart zone waar Sanne dapper over boord ging om haar stunts uit te voeren. Ongelooflijk, wat is die chick goed! Het was heel erg gaaf om überhaupt van zo dichtbij deze sport mee te mogen maken.Vanaf de speedboot kon je actiefoto's maken van Sanne.Het was precies goed om met maximaal 5 fotografen aan boord te zijn, want zo had je genoeg ruimte om je eigen ding te doen. Het varen op zich was al een feest natuurlijk, het kijken naar Sanne en haar toffe stunts maakte het nog beter, maar dat je dan ook nog van zo dichtbij foto's kunt maken, maakte het echt helemaal af!

Na elke stunt, keek ze om zich heen alsof het niets was. Nou is het voor haar vast gesneden koek na zoveel jaar, maar wij waren echt enorm onder de indruk.Niet alleen was het goed georganiseerd, we hadden een overheerlijke lunch zo rond een uur of 12, ook was het gaaf om een aantal hele dikke objectieven uit te proberen! Ik mocht de Nikon 400mm f/2.8 even testen... WAUW! Ik noem mijn 70-200mm f/2.8 altijd "het kanon" maar dit is gewoon de bazooka onder de objectieven!


Hier een paar foto's genomen met dit fantastische monster (wil je meer info over dit prachtige objectief? Check het even via deze link!). Normaliter zou ik niet zo gauw een fotozaak binnen stappen om een objectief te huren of te testen, maar deze ervaring heeft wel een beetje mijn ogen geopend: dit ga ik vaker doen!Voor iedereen die geïnteresseerd is in sportfotografie: deze workshop is absoluut een aanrader. De medewerker van Cameranu was super aardig, wist heel erg veel en kon al onze vragen beantwoorden. Ook het feit dat er prachtige telelenzen beschikbaar waren om te testen, vond ik een heel dik pluspunt. Wil je meer weten over de workshop? Hou de website en social media van Cameranu zeker in de gaten, er komt vast gauw weer een nieuwe mogelijkheid voorbij.


Al met al een geslaagde dag! Op naar de volgende workshop als je het mij vraagt...40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven