verantwoord (web) winkelen


Naast fotografie heb ik natuurlijk nog een aantal andere interesses. Eén daarvan is alles wat te maken heeft met woonspullen, creativiteit zoals plakken en knutselen (denk aan het inplakken van een ouderwets fotoboek met afgedrukte foto's), tekenen en schilderen. Ik vind het belangrijk dat ons huis warm, gezellig en functioneel is. Met de meubels en inrichting probeer ik daar goed over na te denken. Zeker wanneer je bent gaan samenwonen heb je vaak verschillende spullen uit twee aparte huishouders gecombineerd en dan is het lastiger om 'eenheid' te creëren in je inrichting. Af en toe wat spullen vervangen of toevoegen is dan geen overbodige luxe!


Nu zijn er ontzettend veel winkels te vinden zoals Bol.com en het iets excentriekere Made.com, wat natuurlijk best leuk is en de keuze is enorm, de verzending is snel en eigenlijk is altijd alles wel op voorraad. Toch kijk ik graag even wat verder naar fijne, milieubewuste mogelijkheden die niet alleen duurzaam zijn maar ook echt mooi en een beetje apart. Vandaag kwam ik op een fantastische webwinkel terecht die eigenlijk alles combineert wat ik tof vind: Dille & Kamille.


Wauw! Allereerst: wat een mooie, overzichtelijke webwinkel. Echt vrijwel alles voor in en om het huis is er te vinden, maar ook originele cadeau's en niet te vergeten fantastische, mooie, zacht gekleurde knutselspullen! Kortom, ik ben fan.


Wil je zelf kijken? Check www.dille-kamille.nl, veel kijk- en winkelplezier!

Bron: screenshots gemaakt van de webshop www.dille-kamille.nl

4 keer bekeken

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.