top of page
Zoeken

Van parttime naar fulltime!

Bijgewerkt op: 27 aug. 2021

Het nieuwe jaar is voor mij heerlijk begonnen! Op 2 en 3 januari had ik een aantal hele leuke fotoshoots. Eerst met Shiva, een prachtige kruising, in het Leeuwarder Bos, daarna een Newborn Fotoshoot met pasgeboren teckelpuppy's van net 4 dagen oud. Op 3 januari kwam Jip, de Oudduitse Herder van 12 weken oud voor mijn lens in Twijzelerheide. Wat een heerlijk weekend om dit nieuwe jaar in te luiden!


Oud Duitse Herder puppy staand met pootjes op een hek

Een nieuw begin als fulltime ZZP-er


Natuurlijk heb ik de afgelopen weken niet stil gezeten en allerlei plannen gemaakt voor het nieuwe jaar. Allereerst heel fijn nieuws: ik heb mijn vaste baan, waar ik sinds juni i.p.v. 32 uur nog 16 uur aan het werk was, definitief opgezegd. In 2021 zal ik dus volledig aan het werk gaan als ZZP-er voor mijn onderneming Pixiemedia (webdesign en communicatie) en natuurlijk als fotograaf! Een grote stap, maar eentje die mij - nu al - ontzettend gelukkig maakt.Ben of ken jij een creatieve ZZP-er of fokker die op zoek is naar een nieuwe website, drukwerk, bedrijfsfotografie of social media ondersteuning? Check mijn website voor een compleet overzicht van mogelijkheden en prijzen.


Komend jaar wil ik mij nog meer gaan focussen op het fotograferen van honden in (Noord) Nederland. Ik wil meer gaan doen op het gebied van Newborn Fotoshoots en het Groeipakket. Het groeipakket is een dubbele fotoshoot, waarbij je een fijne korting krijgt. Je hebt eigenlijk twee fotoshoots die normaliter € 240 zouden kosten, nu voor slechts € 200. We kiezen samen twee mooie momenten uit om de fotoshoots in te plannen. Denk bijvoorbeeld aan de eerste weken bij jullie thuis, wanneer je pup tussen de 9 en 12 weken oud is. De tweede fotoshoot kan bijvoorbeeld wanneer je pup tussen de 5 en 8 maanden oud is. Je hond is maar kort een pup en juist die groei wil ik mooi vastleggen met een fotoshoot op maat. We kiezen samen een perfecte locatie uit, die past bij jou en bij jouw hond. Zo heb jij prachtige herinneringen aan de puppy-tijd, erg leuk voor later.


Hondenfotografie voor fokkers


Voor fokkers maak ik graag dek- en nestaankondigingen, waarbij het belangrijk is om mooie standfoto's en hoofdfoto's te hebben van de ouderdieren. Ook is het fijn om goede foto's te hebben voor op je website en op social media, zeker wanneer je bijvoorbeeld een reu ter dekking aanbiedt. Dit is allemaal bespreekbaar en voor elke fokker kan ik een pakket op maat aanbieden.


Zwarte ruwharige teckel staat in de stand

Wanneer de pups geboren zijn, is het natuurlijk ontzettend leuk om dit aan te kondigen op Facebook en op je website, of wellicht zelfs per e-mail voor de mensen die op de wachtlijst staan. Dit wordt nog leuker met professionele foto's van de pasgeboren pups! Daarnaast is het een prachtige herinnering voor jezelf en kunnen we samen zorgen dat de foto's afgedrukt worden zodat je deze kunt toevoegen aan het puppy-pakket voor de nieuwe puppy-eigenaren. Mijn ervaring is dat de toekomstige baasjes het ontzettend waardevol vinden om foto's te hebben van hun hond toen hij of zij net geboren was.


Wil je het helemaal goed aanpakken dan zou ik tweemaal langs kunnen komen. De eerste keer kom ik voor een Newborn Fotoshoot - wanneer de pups tussen de 3 en 9 dagen oud zijn - en de tweede keer kom ik wanneer ze tussen de 4 en 8 weken oud zijn. De periode dat de pups klein, pluizig, onhandig en schattig zijn duurt maar heel kort en hoe mooi is het om dit vast te leggen door middel van een professionele fotoshoot! Natuurlijk zetten we de ouders van de prachtige pups desgewenst ook even mooi op de foto.Ben of ken jij een fokker en wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan gerust een e-mail naar info@pixiefoto.nl. Uiteraard heb ik voor fokkers altijd voordelige totaalpakketten met bijvoorbeeld een combinatie van verschillende producten. Denk aan een website en de eerste dekaankondiging geheel gratis, of flinke korting op een fotoshoot wanneer je mij jouw pup-brochure laat ontwerpen en drukken. Alles is mogelijk en ik zorg altijd voor een professioneel, scherp-geprijsd totaalpakket die perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.Wolvenpups


In de eerste week van het nieuwe jaar heb ik een geweldige opdracht gehad: het vastleggen van Tamaskan pups van bijna 5 weken oud. Het wordt uiteraard een heel mooi groeipakket, wat inhoudt dat ik nog een keer terugkom wanneer de pups 8 weken oud zijn en zij klaar zijn om met hun nieuwe baasjes mee naar huis te gaan. Zowel de moeder- als de vaderhond zijn prachtige, bijzonder lieve honden! Indrukwekkende gezichten met prachtige, wijze ogen en de vader heeft een schitterende tekening. Wellicht kunnen jullie je de fotoshoot met Odin de Tamaskan in het bos herinneren? Hij is nakomeling van dezelfde ouderdieren.Roofvogel fotografie


Zoals jullie inmiddels weten, heb ik het fotograferen van roofvogels helemaal ontdekt. Hoewel ik altijd al graag alle soorten dieren fotografeer, heb ik een bijzondere voorliefde gekregen voor het vastleggen van roofvogels. De eerst fotomiddag bij Valkerij Schaap staat alweer op de planning voor 2021, op zaterdag 29 mei. De aanmeldingen gaan redelijk vlot en er is beperkt ruimte, dus wacht niet te lang met aanmelden.


Uiteraard ben ik hier van de partij en kan ik je waar nodig helpen als je nog nooit eerder roofvogels hebt gefotografeerd. Het is geschikt voor zowel beginnende als ervaren fotografen, dus iedere fotograaf zal hier gegarandeerd van kunnen genieten. Je komt niet alleen met mooie foto's thuis maar ook zul je een hele ervaring rijker zijn omdat Keimpe en Marleen enorm veel weten over roofvogels en op deze dag volop zullen vertellen over alles wat met deze prachtige dieren te maken heeft.Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Heb je hier vragen over? Stuur mij gerust een e-mail en vergeet mij niet te volgen op Facebook en Instagram! Wil je graag maandelijks op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, mogelijkheden en acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Pixie Photography en ontvang 5% korting op je eerstvolgende fotoshoot! We gaan je absoluut niet spammen en we updaten je enkel over de leuke, interessante zaken. Breng je een nieuwe klant aan bij Pixiemedia of Pixie Photography? Dan loopt je korting op tot zelfs 10%!108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven