top of page
Zoeken

Samenwerking met (h)ondernemers

De afgelopen weken heb ik het behoorlijk druk gehad, wat natuurlijk super positief is. Toen ik besloten had om per 1 juli minder te gaan werken voor een baas, en mij meer te focussen op (honden)fotografie, had ik van deze uitkomst niet durven dromen! Daarom wil ik graag even drie van mijn nieuwe, vaste klanten in het zonnetje zetten, waarvoor ik inmiddels verschillende fotoshoots heb mogen doen.


Fotoshoot tijdens de puppycursus op hondenschool Challenge4Dogs

Het is geweldig om te werken met andere hondenliefhebbers en prachtige foto's te maken van hun viervoeters. Of het nu jonge, oude, grote of kleine honden zijn, volgens mijn moeder ben ik gewoon in een hondenmandje geboren. Honden zijn voor mij ontzettend belangrijk en ik werk het liefst met honden. Daarom word ik ontzettend gelukkig van mijn huidige werk als hondenfotograaf.


Voor hondengekkies zoals ik worden een hele hoop producten ontwikkeld, allemaal speciaal op maat voor de hond natuurlijk. Tegenwoordig heeft een hond niet gewoon een halsband en een mand, maar ook allerlei speelgoed, kleding, verzorgingsproducten en verschillende soorten luxe artikelen. Denk aan exclusieve, handegemaakte hondenriemen- en halsbanden, of geimporteerde speciale hondenbedden! We delen als (h)ondernemers met elkaar dezelfde passie namelijk; honden. Het is dus ontzettend gaaf als zo'n ondernemer jouw foto's ziet en je graag in wil huren.


Fotoshoot met de nieuwe lederen halsbanden en riemen van Charming Couture

Inmiddels zijn er drie geweldige samenwerkingsverbanden ontstaan, met ondernemers die net zo gek op honden zijn als ik. De producten die zij verkopen zijn van hoogwaardige kwaliteit en ontzettend mooi. Graag neem ik jullie even mee in deze leuke (honden)wereld van product- en sfeerfotografie!


Bullybeds Europe


Deze ondernemer is al een tijdje aan het broeden op dit prachtige project. Hij importeert kwalitatief hoogwaardige hondenbedden speciaal gemaakt voor de wat grotere, zwaardere honden, maar ook voor bijvoorbeeld actieve werkhonden. Denk aan Boerboels, Duitse Doggen, Herders, Berners, Bullies en Rotweilers, maar ook zeker labradors, Border Collies, Poedels en eigenlijk alle soorten grote en middelgrote honden.


Hoewel het bed in de eerste plaats ontzettend fijn ligt - ja, ook voor mensen, ik heb er zelf even op gelegen - is het een zeer verantwoord product wat perfect aansluit bij honden die wat meer steun nodig hebben dan gemiddeld. Denk hierbij dus ook aan honden die aan het herstellen zijn van een operatie of blessure. Niet alleen is dit een verantwoord, goed product, het is ook mooi en past in vrijwel elk interieur dankzij de verwisselbare hoezen in verschillende kleuren.Voor de website, social media kanalen en verschillende soorten drukwerk zoals flyers, zijn goede foto's nodig van het bed. Ook is het waardevol om te laten zien hoe een hond omgaat met zo'n product en daarom hebben we met allerlei verschillende hondenrassen fotoshoots gedaan. Ook is er ondertussen een hele gave promovideo gemaakt waar ik aan mee heb mogen werken. Inmiddels kan ik dan ook met trots melden dat ik huisfotograaf ben voor het geweldige, stoere en mooie merk Bullybeds Europe! Zie hieronder Hoofd Inkoop Pascal & Hoofd Kwaliteitscontrole Yupp.


Pascal en zijn eigen proefkonijn Yupp op het XXL Bullybed.

Wil je graag meer weten over deze super stoere en ultra sterke hondenbedden? De website en de promovideo komen binnenkort online! Dit zal ik natuurlijk overal even aankondigen zodat jullie allemaal meer te weten kunnen komen over deze hondenbedden.


Hondenschool Challenge4Dogs


Naast fotograferen hou ik ook heel erg van photoshoppen en ontwerpen. Ik maak af en toe websites voor ondernemers (het liefst gerelateerd aan honden, hoe kan het ook anders) en ik ontwerp logo's en bijvoorbeeld flyers. Hoe fantastisch is het als je je passies kunt combineren voor een mede-ondernemer die ook van honden houdt! Voor hondenschool Challenge4Dogs uit Twijzelerheide heb ik niet alleen een nieuwe website ontworpen, maar ook geholpen bij het regelen van drukwerk en het verder optuigen van social media profielen zoals Instagram en Facebook.Daarnaast heb ik foto's gemaakt van verschillende honden welke op groot formaat in de hondenschool komen te hangen. Ik ben hier enorm trots op en ik heb inmiddels ook voor enkele klanten van de hondenschool foto's gemaakt, tijdens een puppycursus op de zaterdagmiddag. Ook hierbij kan ik dus zeer vereerd vermelden dat ik huisfotograaf ben bij deze super enthousiaste en professionele hondentrainer!


Ben je op zoek naar een hondentrainer of wil je graag meer informatie? Check hier de compleet vernieuwde website: www.challenge4dogs.nl. Ben jij ook toe aan een nieuwe website, complete huisstijl met logo of zoek je een mooie aankleding van je winkel in de vorm van foto's? Stuur me gerust een bericht via info@pixiefoto.nl of bekijk gerust even mijn portfolio op www.pixiemedia.nl.Door deze super toffe samenwerkingen ben ik mij verder gaan oriënteren op het gebied van product- en sfeerfotografie voor bedrijven die te maken hebben met honden. Ik heb er nog nauwelijks een nacht over kunnen slapen of het volgende verzoek kwam al binnen: Charming Couture en hun prachtige, exclusieve, handgemaakte hondenartikelen zoals halsbanden, jasjes, slaapzakken en strikjes.


Charming Couture, exclusieve, handgemaakte producten voor honden


De eigenaresse van dit prachtige merk heb ik al eens ontmoet op een - het was te verwachten - hondenshow. Toen ze mij benaderde met de vraag of ik haar kon helpen met het maken van goede product- en sfeerfoto's voor verschillende nieuwe producten, werd ik natuurlijk meteen enthousiast. We delen al een voorliefde voor teckels, dus ook hier was meteen een ontzettend goede klik.Voor de eerste fotoshoot met modellen Pepper en Jolie, haar eigen prachtige korthaar teckels, is zij naar Bolsward gekomen om op een prachtlocatie hele toffe product- en sfeerfoto's te maken. Thuis ben ik ook aan de slag gegaan met het maken van foto's van de halsbanden en riemen, de slaapzakken en natuurlijk volgen er straks nog een hele hoop andere producten.


Ook hier kan ik wederom trots benoemen dat ik samenwerk met een supersterke, talentvolle en enthousiaste ondernemer waar ik ook weer voor de volle 100% achter de mooie, kwalitatief hoogwaardige producten sta. Sterker nog, mijn teckels dragen inmiddels de stoere lederen halsbanden en ze zullen dan ook vaak fungeren als model van dit mooie merk!


Pup Hunter en heer op leeftijd Zeth met hun keurige strikken!
Van links naar rechts: Zeth, Kamille en Tuttie met hun lederen halsbandjes

Heb je een kleine hond? Dan moet je echt even kijken in de webshop van Charming Couture! Je kijkt je ogen uit en ik garandeer je dat je hier echt waar voor je geld krijgt. De producten zijn niet alleen exclusief, handgemaakt en super stijlvol maar ook van zeer hoogwaardige kwaliteit. Binnenkort worden de halsbanden ook uitgebreid met grotere maten heb ik mij laten vertellen, dus ook voor de baasjes van middelgrote honden komen er straks schitterende producten bij!


Check de website van Charming Couture hier: www.charmingcouture.nl


Ben jij een ondernemer met liefde voor honden en heb je te gekke producten die mooi op de foto gezet moeten worden? Wellicht kunnen wij met elkaar samenwerken. Stuur me gerust een berichtje om vrijblijvend kennis te maken. Mijn specialiteit is natuurlijk hondenfotografie en zoals je op mijn website kunt zien, fotografeer ik zowel binnen als buiten en leg ik desgewenst je producten en belangrijke details hiervan op een mooie manier vast. Desgewenst kan ik dankzij mijn enorm gegroeide netwerk ook allerlei gezonde, lieve en mooie hondenmodellen regelen voor de fotoshoots.


Alle afbeeldingen zijn van professionele, hoogwaardige kwaliteit en kunnen gebruikt worden voor je website, webshop, social media kanalen en natuurlijk je drukwerk! Stuur een mailtje naar info@pixiefoto.nl of stuur een Whatsapp naar 06 - 27 11 98 84. Bellen mag natuurlijk ook altijd.115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page