opgroeiende pups


Zowel als fokker als toekomstige honden-baas is het natuurlijk schitterend om jouw hondje op te zien groeien van pasgeboren "rupsje" naar dat volwassen maatje voor (hopelijk) de komende 10-15 jaar. Het fotograferen van pasgeboren en opgroeiende pups vind ik één van de mooiste dingen die er zijn. Afgelopen weekend was het tijd om weer een aantal foto's te maken van de 9 opgroeiende teckelpups bij Teckelkennel Shortfeets in Echtenerbrug.


Vrijwel altijd maak ik hier de standfoto's van de honden en de foto's van de pups wanneer ze net geboren zijn en terwijl ze opgroeien. Eigenlijk ben ik een soort "huisfotograaf" bij deze kennel. Niet alleen voor de liefdevolle fokker is het fijn om deze foto's te hebben, ook voor de toekomstige baasjes is het een bijzondere herinnering voor later.


Zie hier weer een kleine greep uit de foto's van afgelopen weekend van dit prachtige nestje met ruwharige teckelpups, welke op dit moment ongeveer 2 weken oud zijn.Ben je een fokker en verwacht je binnenkort een nestje? Of ben jij een toekomstige hondenbaas en wil je graag een fotoshoot van of met jouw hond? Stuur me gerust een mailtje!


info@pixiefoto.nl


6 keer bekeken

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.