motormeiden fotoshoot


Ruim een week geleden had ik samen met fotograaf Hajo van der Veen uit Arnhem een supergave motor fotoshoot met 8 motormeiden. De locatie was te gek; de container terminal in Nijmegen. De dames gingen uiteraard op de foto met hun eigen geliefde motor in eigen motorkleding, maar hadden ook de mogelijkheid om in een compleet nieuwe outfit van Chromeburner op een vette Moto Guzzi te stappen!


Aan ons de taak om iedereen zo stoer en mooi mogelijk vast te leggen.Het was die dag 30 graden, dus het was behoorlijk heet en ook bijna overal was veel zon. Zeker zo aan het begin van de middag was het behoorlijk pittig om een plek te vinden met het mooiste licht. Gelukkig waren de mannen van BCTN erg behulpzaam en nadat wij ons oog hadden laten vallen op een (jawel!) KNALROZE container... wisten we gelijk hoe we wat extra schaduw konden creëren. Dus daar ging ik, mee met een enorm groot gevaarte om zo'n container "even" te verplaatsen naar de gewenste plek.

Terwijl Antoinette (mijn eerste model van de motormeiden) nog even haar make-up en haar checkte in de spiegels van haar supper dikke motor, waren we allemaal klaar om te beginnen. Het was een hele gezellige dag, waarbij we ons maar niet al te druk probeerden te maken over de warmte. Hieronder een kleine impressie van de fotoshoot met de motormeiden. Voor meer foto's, check komende week mijn portfolio op de website, mijn instagram of facebookpagina.


Het was een zeer geslaagde dag en het was erg leuk om deze fotoshoot te doen, zeker omdat de dames ook qua haar en make-up tot in de puntjes verzorgd waren door Made by Maaike (visagiste & haarstyliste).


Iedereen zag er op haar best uit en door de ontspannen sfeer staat iedereen mooi en natuurlijk op de foto.Alles goed verzorgd; de collega-fotograaf was professioneel en gezellig, de styling was top, de sponsoren hadden prachtige spullen meegenomen en ook de locatie was heel gaaf om te mogen fotograferen. Alle lof voor Tessa van Motormeiden.tv natuurlijk!Wil jij ook zo'n gave fotoshoot met je motor, of samen met een vriendin, zus, broer of partner? Stuur mij gerust een e-mail om je fotoshoot te boeken!


info@pixiefoto.nl

106 keer bekeken0 reacties
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Jolien Berntsen

06 27 11 98 84

info@pixiefoto.nl

www.pixiefoto.nl

PIXIE PHOTOGRAPHY

 

winnaar Keunstkrite fotowedstrijd 2020 categorie dieren - professional

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf. 

Lees hier de algemene voorwaarden van Pixie Photography.