macro fotografie


Als ik ergens totaal niet mee bekend ben, dan is het wel macrofotografie. Omdat ik bij het fotocollectief Wa[+]d hoor, waar een paar fantastische fotografen bij zitten die heel erg goed zijn in natuur- en macrofotografie, moest ik er toch maar eens aan geloven. Voor iedereen die het leuk vindt, lees even deze fijne, inspirerende blog van Bea Kempenaar bij de Rooij Fotografie: https://www.derooijfotografie.nl/hulpmiddelen-om-je-fotos-een-bepaalde-sfeer-mee-te-geven/


Want ik kan het echt iedereen aanraden om een keer te proberen. Vandaag had ik geen zin om weg te gaan, dus keek ik eens rond in mijn eigen tuin (ik heb totaal geen groene vingers en voor zover ik weet geen enkele bloem) en ik vond welgeteld 2 verdwaalde boterbloemen tussen het gras. Ik dacht; waarom niet? Ik heb nog een paar leuke gekleurde poepzakjes liggen (tsja, 3 honden in huis) en ben daarmee aan de slag gegaan. Zier hieronder het eerste resultaat met de boterbloemetjes.Hierna ben ik "echt even wild gaan doen" want ik vond nog een knalroze poepzakje en ik was vergeten dat een perenboom ook zeker bloemen heeft natuurlijk! De boom staat momenteel volop in bloei bij ons in de tuin, dus dat werd mijn volgende object.Je ziet, je krijgt hele leuke effecten met dit soort hulpmiddelen! Ik ben hartstikke enthousiast en ga hier zeker meer mee doen. Ben je op zoek naar inspiratie? Dan raad ik je echt aan om Bea Kempenaar op Instagram te volgen, zij heeft fantastische platen van paddestoelen, bloemen en andere prachtige objecten die we in de natuur meestal gauw over het hoofd zien tijdens een boswandeling.


Instagram Bea Kempenaar, macro-fotografie: https://www.instagram.com/beakemp/

En volg ook zeker even haar blogs!

21 keer bekeken

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.