Loveshoot met motoren


Een tijdje geleden had ik een toffe fotoshoot met Kamila en haar vriend Melvin en hun prachtige Kawasaki motoren. Voor mij is dit natuurlijk een heerlijke combinatie: twee verliefde mensen fotograferen op hun motoren! We hebben afgesproken in Menaldum, omdat hier een hele mooie bocht (met nieuw wegdek) ligt, waar je mooie actiefoto's kunt maken. Daar ben ik achter gekomen tijdens het fotograferen van de motorelfstedentocht dit jaar, dus dat was een perfecte plek die we konden gebruiken.


Hier zie je de bocht net na Menaldum:Het weekend van de fotoshoot was het bloedheet, rond de 30 graden, dus hebben we de shoot gepland in de avonduren wat meteen zorgt voor prachtig licht buiten. Zie hieronder het resultaat van deze shoot.Wil jij ook een fotoshoot met je motor? Of rijdt je partner ook motor en willen jullie samen een fotoshoot boeken? Stuur mij gerust een mailtje: info@pixiefoto.nl68 keer bekeken0 reacties
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Jolien Berntsen

06 27 11 98 84

info@pixiefoto.nl

www.pixiefoto.nl

PIXIE PHOTOGRAPHY

 

winnaar Keunstkrite fotowedstrijd 2020 categorie dieren - professional

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf. 

Lees hier de algemene voorwaarden van Pixie Photography.