Honden fotografie

Bijgewerkt: 18 apr 2019

Afgelopen weekend had ik de opdracht om 2 prachtige ruwharige teckels op de foto te zetten voor vrienden uit Sint Pancras. Ze waren vrolijk, sociaal en konden gelukkig makkelijk loslopen. Op foto's in de natuur is het natuurlijk altijd erg leuk als ze lekker vrij kunnen rondrennen en spelen, dan krijg je de leukste en meest natuurlijke foto's.


Gedurende onze wandeling om een prachtige meertje heen, kwamen we heel wat andere honden tegen zoals een vrolijke, witte mini bullterriër. Dit ras heeft al jaren mijn hart gestolen dus het was een waar genoegen om er eentje op mij af te zien komen rennen! Dan kan k mij natuurlijk niet beheersen...


Wil je graag meer van mijn foto's bekijken? Check dan even mijn portfolio > honden, hier vindt je allerlei foto's van de afgelopen maanden.

We hadden ook een heel mooi black & tan pupje mee ter socialisatie; Daisy van 9 weken oud. Ze heeft genoten van dit hele evenement!
9 keer bekeken

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.