top of page
Zoeken

fotoshoot motorkleding


Afgelopen vrijdag had ik een hele gave motor fotoshoot met twee dames bij Paula's Motorkleding van Friese Motorexperts in Menaldum. Het doel was om gave kleding van de huidige collectie mooi in de schijnwerpers te zetten voor bijvoorbeeld facebook, de website en andere communicatiemiddelen.


Paula heeft kwalitatief hoogwaardige motorkleding voor dames en heren en daarnaast is zij natuurlijk hèt adres voor het verstellen of vermaken van je motorkleding.


Sinds een tijdje heeft zij spullen van een heel gaaf, stoer merk: ROEG! Helmen, shirts, hoodies, van alles is er leverbaar van dit merk. Daarnaast heeft Paula toffe schoenen, motorjeans, overhemden, hoodies, jassen, echt allerlei kleding waarvan je haast niet kunt zien dat het beschermende motorkleding is van veel verschillende merken zoals Held, Richa, Pandomoto, John Doe en nog veel meer. Ook is alles door Paula persoonlijk "gekeurd": veiligheid staat bij haar voorop!


Zoals je kunt zien is er ontzettend veel mooie "normaal-uitziende" motorkleding te vinden, zonder dat je iets laat liggen op het gebied van veiligheid. Dit willen we graag door middel van deze shoot laten zien!


Paula had ook een stoere vrouwelijke klant (Gerrie) uitgenodigd voor onze shoot, omdat zij zojuist een super mooie motorjas van Held en een motorjeans had gekocht in de winkel.Het was een hele leuke, spontane fotoshoot waarbij ik mijn hart op kon halen binnen mijn eigen fotografie-stijl, Paula heeft toffe foto's voor haar winkel en ook Gerrie kan een mooie plaat van haar en haar motor aan de muur hangen!


Ben jij voor je winkel of voor iets heel anders op zoek naar professionele foto's? Neem gerust contact met mij op. Productfotografie in de vorm van sfeerfoto's (en met modellen) is mijn specialiteit en samen kunnen we er iets heel tofs van maken!


Inmiddels heb ik ervaring met verschillende motor-gerelateerde evenementen: bij Friese Motorexperts, tijdens de motorelfstedentocht en andere tourritten, IJsspeedway racing in Heerenveen, de Distinguished Gentleman's Ride en pasgeleden heb ik mogen fotograferen voor Motormeiden.tv (hierover later meer!).


Stuur gerust een e-mail naar info@pixiefoto.nl voor meer informatie.

112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page