Fotoshoot met je harley


Afgelopen vrijdag 24 mei was ik even lekker op pad met de motor, samen met mijn vader. Hij rijdt een "oude" Harley ik rij een hippe naked bike (Honda CB650F). Omdat ik graag wat dingen wilde proberen met mijn fijne Nikkor 70-200 mm F/2.8 was het tijd voor een mooie fotoshoot onderweg.


We hebben een prachtige route gereden via Giekerk en Dokkum naar Lauwersoog, een lunchpauze in Zoutkamp, daarna via Grijpskerk en Buitenpost weer terug naar Leeuwarden. Wat is de natuur in Friesland (en zo richting Groningen) ontzettend mooi!


Hier een paar foto's van de shoot vlakbij Grijpskerk.Wil jij ook graag zo'n fotoshoot met je motor? Stuur me gerust een e-mail: info@pixiephotography.nl


Of like mijn pagina en stuur me even een privébericht: https://www.facebook.com/pixieart/


17 keer bekeken

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.