top of page
Zoeken

Etsy made in nl 2019

Op zaterdag 23 november vond de 2e editie van de Etsy Made in NL markt plaats in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Los van het feit dat ik natuurlijk zelf graag op deze bijzondere, creatieve markt rondloop had de organisatie mij gevraagd om alle stands op de foto te zetten, naast de sfeerfoto's die ik vorig jaar ook al met veel plezier had gemaakt.Er waren deze editie nog een stuk meer ondernemers met stands, dus het aantal was echt behoorlijk gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Ook het aantal bezoekers was fors gegroeid als ik mij niet vergis. Het was natuurlijk al wel behoorlijk koud, want het grootste gedeelte van de markt was gewoon buiten op het plein. Een klein deel van de stands waren binnen in de H-vleugel. Er was een stand met allerlei eten en drinken en zo rond de middag kwam er ook een band spelen en was het eigenlijk qua gezelligheid wel helemaal compleet!Hieronder een kleine impressie van de stands en de ontzettend leuke, handgemaakte producten.


Het is erg leuk om te zien dat er zoveel creatieve ondernemers in en om Leeuwarden zijn. Niet alleen zijn ze creatief: elk product is echt handgemaakt en dus super origineel. Vorig jaar waren er al heel veel uiteenlopende spulletjes te vinden zoals zelfgemaakte kussens en kledingstukken, gehaakt speelgoed, lampjes en speelgoed van hout, sieraden, kaarsen en zeep. Dit jaar zag ik nog veel meer voorbij komen waaronder handgemaakte sleutelhangers in de vorm van een pluche uil, kaarsen in felle kleuren in de vorm van een schedel, tassen met superleuke opdrukken en prints, kunst voor aan de muur, notitieboekjes, serviesgoed en echt hele mooie gehaakte knuffels.Het viel me op dat een groot deel van de ondernemers van vorig jaar dit jaar ook weer van de partij waren. Nog leuker is het dan dat mensen je herkennen als "de fotograaf" van vorig jaar. Iedereen kon waarderen dat er weer foto's gemaakt werden van de sfeer, de stands en natuurlijk de mooie producten. Nog een leuk punt vond ik dat er dit jaar ook deelnemers ter plekke bezig waren met het maken van een product of kunstwerk. Mensen bleven dan even staan om te kijken wat hij of zij precies aan het maken was.Tussen het fotograferen door heb je met elke ondernemer leuke gesprekken. Het scheelt natuurlijk dat je allemaal in een creatief beroep werkt, dan heb je ook gedeelde interesses met elkaar. Volgens mij was de markt echt een groot succes en komt er volgend jaar zeker een 3e editie. Ik ben er dan zeker weten weer bij voor het maken van jullie foto's!Wil je graag alle foto's zien van de Etsy Made in NL markt 2019? Klik op deze link van het fotoalbum op facebook of de facebookpagina van Etsy Made in NL waar je alles terug kunt vinden. Alle foto's zijn rechten vrij en mogen door alle deelnemende ondernemers van de Etsy markt gebruikt worden voor online gebruik.


Wil je graag een foto gebruiken waar jij of jouw producten op staan voor bijvoorbeeld drukwerk, dus op groot formaat en zonder logo? Stuur mij dan gerust even een mailtje (info@pixiefoto.nl) of contact mij via facebook.


Bij deze nog even een dikke pluim richting Sylvie en Jamilla (zelf ook twee super creatieve ondernemers!) voor het organiseren van deze bijzonder leuke markt. Tot volgend jaar allemaal!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven