top of page
Zoeken

De pups zijn 7 weken!

Het is altijd erg bijzonder om een nestje pups te volgen van geboorte tot de dag dat ze uitvliegen naar hun nieuwe baasjes. Ik heb het geluk dat ik dit eigenlijk altijd meemaak bij teckelkennel Short Feet's in Echtenerbrug omdat de fokker een goede vriendin van mij is. Hoewel ik het dus vaak heb meegemaakt, blijft het elke keer weer speciaal en zeer aandoenlijk.


Inmiddels zijn de pups ruim 7 weken oud, vanaf 8 weken mogen ze het nest verlaten. Afgelopen dinsdag heb ik dus voor de laatste keer foto's gemaakt van de pups in de kennel. Het was prachtig weer, dus ze konden heerlijk naar buiten. Dan heb je nog meer leuke foto momenten, want het zijn er 9 en ze gaan allemaal op hun eigen ontdekkingstocht.Het is fantastisch om te zien hoe de kleine rakkers zichzelf ontwikkelen tot bijzondere, lieve, speelse individuen die allemaal op hun eigen manier de tuin ontdekken. Ze spelen met elkaar, met hun moeder, of gaan gewoon lekker rondrennen met een bloem of tak die ze zojuist ergens hebben gevonden. De verschillende karaktertjes worden zo goed duidelijk en zijn mooi vast te leggen op beeld. Dat maakt het fotograferen van pups extra bijzonder.


De foto's worden meestal gebruikt voor facebook, maar ook voor bijvoorbeeld een flyer of brochure. Ook de nieuwe baasjes vinden het natuurlijk leuk om foto's te ontvangen van hun pup vanaf de dag dat ze geboren zijn tot het moment dat ze klaar zijn om naar hun nieuwe mandje te verhuizen.


Natuurlijk is het best wel lastig wanneer de pups ongeveer 6-8 weken zijn om elke pup mooi op de foto te krijgen. Ze bewegen al behoorlijk snel, dus het is de kunst om de goede momenten af te wachten met veel geduld. Het is vooral leuk om gewoon in de tuin ergens te gaan zitten en te kijken wat ze gaan doen. Je komt dan de leukste dingen tegen zoals het trekken aan planten, het bijten in bloemen en bladeren, rondrennen met een tak of gewoon gaan liggen slapen ergens in de zon of schaduw.Ben of ken je een fokker of particulier die graag mooie pupfoto's wil van zijn of haar hond(jes)? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.


E-mail: info@pixiefoto.nl

Telefoon: 06 - 27 11 98 84

(WhatsApp overdag, bellen kan in de avonduren en op vrijdag, zaterdag en zondag)


Groetjes,

Jolien


105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page