de duitse dog


Afgelopen zondag waren mijn vriend en ik in de Duitse Doggen Kennel Van De Ouwe Seun in Kimswerd (Frl). Hier hebben we kennis gemaakt met Frans en Ellen, een stel met ontzettend veel kennis en ervaring over het ras de Duitse Dog. Zij fokken zelf prachtige doggen (voor meer info: http://www.vdouweseun.nl/) en ze hadden op dit moment pups rond lopen van ongeveer 8 weken oud. Ik had het ware genoegen om ze op de foto te zetten!


Hieronder een kleine sneak peak van de foto's. Binnenkort is er meer te vinden op mijn website en op mijn facebookpagina.
We hebben gezellig koffie gedronken (het was 30 graden en we zaten heerlijk tussen de doggen in de schaduw) en eindeloos gepraat over hun voorliefde voor de Duitse Dog. We konden ze de hemd van het lijf vragen over het ras, hun gedrag en alles wat we maar wilden weten. We zijn tot over onze oren verliefd op dit type hond; ooit komt er in huis een Duitse Dog, dat is zeker.

38 keer bekeken0 reacties
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Jolien Berntsen

06 27 11 98 84

info@pixiefoto.nl

www.pixiefoto.nl

PIXIE PHOTOGRAPHY

 

winnaar Keunstkrite fotowedstrijd 2020 categorie dieren - professional

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf. 

Lees hier de algemene voorwaarden van Pixie Photography.