top of page
Zoeken

De Dames van Short feet's

Hoe ziet zo'n dagje bij Teckelkennel Short Feet's er nu eigenlijk uit? Ik neem je mee voor een klein kijkje achter de schermen, oftewel op een zonnige dag in de tuin! Graag stel ik jullie allereerst even voor aan een paar teckels! Helaas missen in dit overzicht mijn allerliefste peethondje Bree en stoere man Chello. Er waren een paar dames loops, dus helaas voor Chello mocht hij even niet meedoen met dit dames-clubje.


Kamille - De Oma


Dit is Kamille, zij is een kortharige teckel van inmiddels 14 jaar oud. Zij is dus met recht de oma van de groep te noemen. Ze is lief, rustig, aanhankelijk en kan eigenlijk met iedereen goed overweg: of je nu een mens, hond of kat bent, ze vindt alles prima. Ze is inmiddels ook doof, dus het kan gerust zo zijn dat ze je niet heeft gehoord en dus geen idee heeft dat je er bent, zij slaapt meestal gewoon rustig door als ik binnenkom.Dunya - De Wildkleur


Dunya is een prachtig ruwharige, standaard wildkleur teef. Ze is ontzettend lief en altijd vrolijk. Ik vind haar ontzettend mooi en ik ben verliefd op haar karakter: onbezonnen, dapper en grappig. Haar kleur vind ik ook erg mooi, zo'n diepe wildkleur waarbij zwart ook echt zwart is en bruin ook echt warm bruin!June - De Circustijger


June is een zwart-getijgerde ruwhaar, met een geweldig vrij karakter. Zij is de clown van de groep, ze is dol op water, ze is super slim en dapper. Zij is nergens bang voor, altijd in voor een spelletje en ze kent heel veel commando's. Zoals je kunt zien is ze een geboren kunstjes-hondje.Desie - Zeth's BFF


Zoals velen van jullie weten is Zeth niet een heel sociale hond, zeker als het om andere honden gaat. Met de teckels van Short Feet's is dat gelukkig nooit een probleem geweest want hij voelt zich daar gewoon erg thuis. De laatste keer dat ik hem meenam werd hij ineens verliefd op Desie en Nala. Hoewel hij Nala heel interessant vindt... is Desie stiekem zijn lieveling. Of eigenlijk is Zeth gewoon tot over zijn oren verliefd op deze knappe, zachtaardige zwarte schoonheid!Jullie begrijpen denk ik meteen bij het zien van de foto's van Desie waarom Zeth zijn hart sneller gaat kloppen van deze mooie black-and-tan dame! Wat een verschijning!


Nala - Hot Mom

Nala is een choco, ik vind haar echt om op te vreten: zo'n warme kleur choco, zo'n mooie vacht en van die enorm sprekende ogen. Ik zet haar heel graag op de foto vanwege haar mooie vachtkleur en prachtige grote ogen. Inmiddels is zij drachtig en verwacht ze in juni een nestje pups. Helaas (voor jullie) zijn alle pups reeds gereserveerd. Ik hoop jullie wel allemaal te verblijden met heel veel leuke pup-foto's! Uiteraard vanaf dat ze een paar dagen oud zijn tot ze het warme nestje bij Short Feet's zullen verlaten.Het was een heerlijke zonnige dag en hoewel ik absoluut geen fan ben van fotograferen in vol, hard zonlicht, red ik me er ook wel weer mee. Ik heb me daarom even uitgeleefd in de tuin. Het is ook wel eens leuk om lekker ontspannen plaatjes te schieten van deze prachtige, grappige en blije teckels, in plaats van de standfoto's die ik normaliter maak voor deze teckelkennel.Aan het eind van de dag hebben we nog even samen met kleine Guusje gewandeld tijdens het gouden uurtje in Heerenveen, bij een losloop-gebied met Schotse Hooglanders, eenden, ganzen, slootjes, paadjes en prachtig licht! Ik kan het natuurlijk niet laten om mijn camera mee te nemen en heb me daar nog even uit kunnen leven op mijn mooie "Muze", de korthaar Guusje van inmiddels 4 maanden oud.Wil jij ook een fotoshoot van (of samen met) je hond tijdens het gouden uurtje? Neem gerust contact met mij op.119 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page