coco en de tuin-shoot!


Afgelopen weekend heb ik het hartstikke druk gehad. Tussen de stoere vrouwen en motoren door had ik ook een fotoshoot met top-model Coco! Zij luisterde ontzettend goed, was mooi gefocust op haar baasje dus het was een heel fijn modelletje voor de fotoshoot.


Omdat zij niet overal los kan buiten, vond haar baasje het prettiger om de shoot indien mogelijk in de tuin te doen. Ik had natuurlijk een shoot aan de riem kunnen doen (riem eruit photoshoppen), maar met een prachtige grote, groene tuin inclusief bomen (schaduw) en prachtige bloemen... waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?!


Na een hartelijk ontvangst met drinken en gebak (kreeg ik dat maar bij elke fotoshoot! alhoewel.. dan zou ik veel te dik worden) gingen we aan de slag. Coco was dol op kip-strips, dus dat was gelijk een hele mooie methode om haar aandacht te krijgen en te behouden. Ze was enorm gefocust op haar baasje, maar telkens als ik even riep of een geluidje maakte, keek ze vaak alsnog even recht in mijn camera.


Een perfect fotomodel dus!Wil jij graag net als Coco en haar baasje een fotoshoot met je viervoeter? Stuur me gerust een berichtje.


Ook als jouw hond niet los kan lopen, zijn er volop mogelijkheden. Hij/zij kan ook gewoon aan de riem op de foto (lang leve photoshop!) of wellicht als jouw tuin of het parkje om de hoek het toelaat, gaan we daar aan de slag. We vinden altijd een passende oplossing om jouw hond zo mooi mogelijk op de foto te zetten.

22 keer bekeken

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.