bikkel survivalrun 2019


Vandaag was de Bikkel Survivalrun Leeuwarden in de Groene Ster. Er was een enorme opkomst en mijn broer doet altijd mee, naast het feit dat hij de hindernissen ook nog eens helpt op-en af te bouwen. Ik ben supertrots op deze prestatie, want ik vond het behoorlijk pittige hindernissen. Je kunt met een dergelijke survivalrun de fietsroute volgen, zodat je deelnemers kunt volgen en aanmoedigen. Uiteraard had ik mijn camera even mee, dus mijn broer had zijn persoonlijke paparazzo mee...


Door de hele groene ster tot aan de Wielen is er van alles opgebouwd. Op het strand, tussen de bomen, over slootjes. Er zijn verschillende routes die je kunt kiezen van te voren. Mijn broer deed een parcours van 8 KM.We gingen met een groepje vrienden van mijn broer de fietsroute volgen, op de snorscooter natuurlijk. Zo konden we hem helemaal volgen en kon ik hem bij zoveel mogelijk hindernissen vastleggen.


Superleuke middag en voor iedereen die van dit soort activiteit houdt: doe vooral mee, of kom gerust de volgende keer iemand die je kent aanmoedigen!

4 keer bekeken0 reacties
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Jolien Berntsen

06 27 11 98 84

info@pixiefoto.nl

www.pixiefoto.nl

PIXIE PHOTOGRAPHY

 

winnaar Keunstkrite fotowedstrijd 2020 categorie dieren - professional

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf. 

Lees hier de algemene voorwaarden van Pixie Photography.