© 2019 this website is developed by Pixiemedia - het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopieëren zonder toestemming van de fotograaf. 

fotografie  mogelijkheden

dieren

Ben je op zoek naar een fotograaf voor het fotograferen van je geliefde huisdier? Denk aan een hond, kat, paard of leguaan op locatie, alles is mogelijk. 

mensen

Heb je portretfoto's nodig voor social media? Of wil je graag met de hele familie of een groep vrienden een keer echt mooi op de foto? Ik help je verder. 

woning

Ga je binnenkort je woning of bedrijfspand verhuren of verkopen? Dan heb je professionele foto's nodig. Ik maak mooie, ruimtelijke foto's voor jou.

events

Door het jaar heen ben ik op verschillende evenementen te vinden. Soms ga ik er heen als vrijwilliger, soms word ik ingehuurd. Meestal gerelateerd aan auto's en motoren.

natuur

Graag laat ik jullie mijn portfolio zien van natuur- en landschapsfoto's binnen en buiten Nederland, van Ameland tot Curacao!

vrij werk

Hier vind je mijn vrij werk, denk bijvoorbeeld aan macro-fotografie of foto's van leuke dingen die ik tegenkom in het dagelijks leven.