zilver

Een fotoshoot van je hond op locatie.

 

1 hond - 5 foto's op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd. 

Reiskosten v.a. 20 km buiten Leeuwarden.

Vanaf

€ 75

goud

Een fotoshoot van je hond(en) op locatie.

 

Max. 2 honden - 10 foto's op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd. 

Reiskosten v.a. 20 km buiten Leeuwarden.

Vanaf

€ 95

groeipakket

Twee fotoshoots van je opgroeiende pup op locatie.

 

1 hond - 2 x 6 foto's op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd. 

Reiskosten v.a. 20 km buiten Leeuwarden.

Vanaf

€ 125

het groeipakket voor je pup

Het is nu ook mogelijk om een groeipakket voor je pup te bestellen. Ik kom jouw puppy fotograferen tussen de 10 - 16 weken, op het moment dat zijn of haar leven begint bij jouw thuis. De tweede fotoshoot plannen we wanneer je pup ongeveer 6 - 8 maanden oud is. Zo heb je prachtige herinneringen aan je - veel te snel - opgroeiende pup! Wil je graag gebruik maken van het groeipakket, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dit is maatwerk en ik bespreek graag je persoonlijke wensen. 

Wanneer je hond niet los van de riem kan, is dat geen enkel probleem.

Uiteraard kan ik riemen en halsbanden desgewenst wegwerken.

Of je nou een jonge, energieke pup hebt die veel te snel opgroeit of een grijze, oude hond waar je een prachtige herinnering van wilt hebben voor later. Er is altijd een goede reden om foto's te maken van je trouwe hondenvriend. Pixie Photography heeft veel ervaring met pups en energieke jonge honden van alle leeftijden. Ook het vastleggen van oudere honden is ontzettend mooi werk en doe ik dan ook graag in alle rust op het tempo van de baas en de hond.

 

Het is mogelijk om foto's te laten maken van je hond, of van jou en je hond samen. Dat kan op elke denkbare locatie zijn zoals op het strand, in het bos of gewoon bij jouw thuis in de achtertuin. Jij krijgt prachtige, professionele foto's van je hond, digitaal aangeleverd op hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard kun je de foto's ook nabestellen in allerlei digitale vormen en soorten bewerkingen of laten afdrukken op alle denkbare materialen en in allerlei formaten. 

huisfotograaf voor fokkers in Friesland

Momenteel ben ik vaste fotograaf voor een aantal fokkers in Friesland. Al jaren fotografeer ik voor Teckelkennel Short Feet's en Ut it Doarp, beide gevestigd in Echtenerbrug, Zuid-Friesland. Sinds kort fotografeer ik ook met enige regelmaat voor een teckelfokker uit Noord-Holland en een poedelfokker uit Wolvega.  Daarnaast ben ik te vinden tussen de Duitse Doggen in Kimswerd. Ik maak stand- en kopfoto's van honden speciaal voor fokkers, meerdere keren per jaar. Natuurlijk verzorg ik ook de gewone, grappige foto's van de honden wanneer we met elkaar naar het bos of het strand gaan voor een gezellige wandeling. 

Mijn specialiteit is het fotograferen van puppy's!

Ik kom dan langs wanneer de pups een paar dagen oud zijn en de oogjes nog dicht zitten. Ik maak mooie, zachte, sfeervolle foto's welke gebruikt kunnen worden op je website en social media kanalen. Ook zijn de foto's niet alleen een mooie herinnering voor jezelf als fokker, ook is het leuk om naar de toekomstige baasjes van de pups te sturen. Zo maken zij het opgroeien van de pups van dichtbij mee door middel van een mooie fotoserie.

 

Het is natuurlijk het allerleukst als je foto's hebt van de pups wanneer ze net geboren zijn - Newborn Fotografie - en wanneer ze al echt hondjes zijn, zo rond de 4 weken.

1 hond  |  6 foto's

fotografie voor fokkers

Het is mogelijk om mij in te huren voor het maken van standfoto's, kopfoto's en pupfoto's. Op dit moment werk ik samen met meerdere fokkers van verschillende rassen in en om Friesland en ook ben ik met enige regelmaat op hondenshows te vinden.

 

Pixie Photography heeft ontzettend veel ervaring met het vastleggen van pups in verschillende leeftijden. Het vastleggen van pasgeboren pups, oftewel Newborn Fotografie met pups, is een vak apart. Net als bij baby's is er ook voor pups een leeftijd waarop je het beste de newborn shoot kunt plannen. Meestal zijn de pups de eerste week nog heel rustig, traag in beweging, snel tevreden en hebben ze de oogjes nog helemaal dicht zitten. Je wilt zowel de moeder als de pups even laten wennen aan hun nieuwe omgeving na de bevalling. Tussen de 4 en de 8 dagen is het perfecte moment om pups voor het eerst te fotograferen. 

Natuurlijk hangt het moment om foto's te maken van pups ook af van het gedrag en de groeifases van het hondenras, de situatie waarin de pups opgroeien en de persoonlijke wensen van de fokker. Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kun je het beste even contact met mij opnemen. 

 

 Inmiddels heb ik ervaring met veel verschillende rassen zoals Ruwharige Teckels, Kortharige Teckels, Duitse Doggen, Poedels en Old English Bulldogs.

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.