DSC_6469-web.jpg
DSC_8735.jpg
DSC_2268.jpg
DSC_0440-bewerkt.jpg
DSC_5264-bewerkt.jpg

hondenfotografie

Bij mij kun je terecht voor alle soorten hondenfoto's. Ik heb ervaring met pasgeboren en opgroeiende pups, maar ook met hele oude honden die voor de laatste keer voor mijn lens verschijnen. Ik hou van alle honden. Of ze nu groot, klein, piepjong of stokoud zijn. 

Je kunt bij mij een fotoshoot op locatie boeken. Niet alleen krijg je van mij foto's digitaal op hoogwaardige kwaliteit, maar ook bijvoorbeeld een prachtige print op groot formaat. Je kunt daarnaast alle soorten prints bij mij bestellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld forex of acryl met een matte of glanzende coating. 

Naast fotoshoots doe ik ook productfotografie speciaal voor ondernemers gespecialiseerd in hondenspullen- en evenementen. 

DSC_4203.jpg

zilver

Een fotoshoot van je hond op locatie.

 

1 hond - 3 foto's op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd 
 

Reiskosten v.a. 10 km buiten Leeuwarden.

Vanaf

€ 120

goud

Een fotoshoot van je hond(en) op locatie.

 

Max. 2 honden - 6 foto's op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd

Reiskosten v.a. 10 km buiten Leeuwarden.

Vanaf

€ 160

platinum

Een fotoshoot van je hond(en) op locatie.

 

Max. 4 honden - 12 foto's op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd

Reiskosten v.a. 10 km buiten Leeuwarden.

Vanaf

€ 250

groeipakket

Twee fotoshoots van je opgroeiende pup op locatie.

 

1 hond - 2 x 3 foto's op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd

Reiskosten v.a. 10 km buiten Leeuwarden.

Vanaf

€ 200

DSC_2268.jpg

newborn

Een newborn fotoshoot met pups.

 

Speciaal voor fokkers bied ik Newborn Fotoshoots aan voor pasgeboren pups tussen de 4 en 8 dagen oud, wanneer de oogjes nog dicht zitten. 

Reiskosten v.a. 10 km buiten Leeuwarden

Vanaf

€ 150

DSC_5646-bewerkt.jpg

productfoto's

Ik maak product- en sfeerfoto's speciaal voor ondernemers met een hart voor honden. Denk aan halsbanden, hondenbedden, tuigjes en andere mooie spullen speciaal ontworpen voor honden. Ook vind je mij op evenementen en hondenshows door het hele land.

Vanaf

€ 50 per uur

Bij elk pakket is het mogelijk om achteraf extra foto's bij te bestellen. Ook is het mogelijk om foto's te laten afdrukken via mij. Voor meer informatie en prijzen, neem gerust contact met mij op. 

Bij het boeken van een fotoshoot ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

het groeipakket

Het is nu ook mogelijk om een groeipakket voor je pup te bestellen. Ik kom jouw puppy fotograferen tussen de 10 - 16 weken, op het moment dat zijn of haar leven begint bij jouw thuis. De tweede fotoshoot plannen we wanneer je pup ongeveer 5 - 8 maanden oud is. Zo heb je prachtige herinneringen aan je - veel te snel - opgroeiende pup! Wil je graag gebruik maken van het groeipakket, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dit is maatwerk en ik bespreek graag je persoonlijke wensen. 

Wanneer je hond niet los van de riem kan, is dat geen enkel probleem.

Uiteraard kan ik riemen en halsbanden desgewenst wegwerken.

DSC_1845.jpg
DSC_1845-Edit-3.jpg

Of je nou een jonge, energieke pup hebt die veel te snel opgroeit of een grijze, oude hond waar je een prachtige herinnering van wilt hebben voor later. Er is altijd een goede reden om foto's te maken van je trouwe hondenvriend. Pixie Photography heeft veel ervaring met pups en energieke jonge honden van alle leeftijden. Ook het vastleggen van oudere honden is ontzettend mooi werk en doe ik dan ook graag in alle rust op het tempo van de baas en de hond.

 

Het is mogelijk om foto's te laten maken van je hond, of van jou en je hond samen. Dat kan op elke denkbare locatie zijn zoals op het strand, in het bos of gewoon bij jouw thuis in de achtertuin. Jij krijgt prachtige, professionele foto's van je hond, digitaal aangeleverd op hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard kun je de foto's ook nabestellen in allerlei digitale vormen en soorten bewerkingen of laten afdrukken op alle denkbare materialen en in allerlei formaten. 

DSC_2289.jpg

voor fokkers

Momenteel ben ik vaste fotograaf voor een aantal fokkers in Friesland. Al jaren fotografeer ik voor Teckelkennel Short Feet's en Ut it Doarp, beide gevestigd in Echtenerbrug, Zuid-Friesland. Sinds kort fotografeer ik ook met enige regelmaat voor een teckelfokker uit Noord-Holland en een poedelfokker uit Wolvega.  Daarnaast ben ik te vinden tussen de Duitse Doggen in Kimswerd. Ik maak stand- en kopfoto's van honden speciaal voor fokkers, meerdere keren per jaar. Natuurlijk verzorg ik ook de gewone, grappige foto's van de honden wanneer we met elkaar naar het bos of het strand gaan voor een gezellige wandeling. 

Mijn specialiteit is het fotograferen van puppy's!

Ik kom dan langs wanneer de pups een paar dagen oud zijn en de oogjes nog dicht zitten. Ik maak mooie, zachte, sfeervolle foto's welke gebruikt kunnen worden op je website en social media kanalen. Ook zijn de foto's niet alleen een mooie herinnering voor jezelf als fokker, ook is het leuk om naar de toekomstige baasjes van de pups te sturen. Zo maken zij het opgroeien van de pups van dichtbij mee door middel van een mooie fotoserie.

 

Het is natuurlijk het allerleukst als je foto's hebt van de pups wanneer ze net geboren zijn - Newborn Fotografie - en wanneer ze al echt hondjes zijn, zo rond de 4 weken.