small

v.a. € 65

Fotoshoot op locatie (45 min)
1 hond - 5 foto's
op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd.

Reiskosten v.a. 20 km buiten Leeuwarden.  

medium

v.a. € 85

Fotoshoot op locatie (60 min)

1 hond - 10 foto's op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd. 

Reiskosten v.a. 20 km buiten Leeuwarden.

large

v.a. € 110

Fotoshoot op locatie (90 min)

v.a. 2 honden - 15 foto's op hoogwaardige kwaliteit digitaal aangeleverd. 

Reiskosten v.a. 20 km buiten Leeuwarden. 

het fotograferen van honden

Of je nou een jonge, energieke pup hebt die veel te snel opgroeit of een grijze, oude hond waar je een prachtige herinnering van wilt hebben voor later. Er is altijd een goede reden om foto's te maken van je trouwe hondenvriend.

 

Pixie Photography heeft veel ervaring met pups en energieke jonge honden van alle leeftijden. Ook het vastleggen van oudere honden is ontzettend mooi werk en doe ik dan ook graag in alle rust op het tempo van de baas en de hond.

 

Het is mogelijk om foto's te laten maken van je hond, of van jou en je hond samen. Dat kan op elke denkbare locatie zijn zoals op het strand, in het bos of gewoon bij jouw thuis in de achtertuin. 

 

Jij krijgt prachtige, professionele foto's van je hond, digitaal aangeleverd op hoogwaardige kwaliteit.

 

Ook kun je via mij foto's laten afdrukken op alle denkbare materialen en in allerlei afmetingen. 

1 hond  |  6 foto's

fotografie voor fokkers

Het is ook mogelijk om mij in te huren voor het maken van standfoto's, kopfoto's en pupfoto's. Op dit moment werk ik samen met meerdere fokkers van verschillende rassen in en om Friesland en ook ben ik met enige regelmaat op hondenshows te vinden.

 

Pixie Photography heeft ontzettend veel ervaring met het vastleggen van pups in verschillende leeftijden. Het vastleggen van pasgeboren pups, oftewel newborn fotografie met pups, is een vak apart. Net als bij baby's is er ook voor pups een leeftijd waarop je het beste newborn fotoshoots kunt doen. Meestal zijn de pups de eerste 5 dagen nog heel rustig, traag in beweging, snel tevreden en hebben ze de oogjes nog helemaal dicht zitten. Dit is een prachtig moment om pups voor het eerst te fotograferen. 

Natuurlijk hangt het moment om foto's te maken van pups ook af van het gedrag en de opgroeifase van het hondenras, de situatie waarin de pups opgroeien en de persoonlijke wensen van de fokker. Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden neem gerust contact met mij op.

 

 Inmiddels heb ik ervaring met veel verschillende rassen zoals Ruwharige Teckels, Kortharige Teckels, Duitse Doggen, Poedels en Old English Bulldogs.

huisfotograaf voor fokkers in Friesland

Momenteel ben ik vaste fotograaf voor een aantal fokkers ik Friesland. Al jaren fotografeer ik voor Teckelkennel Short Feet's en Ut it Doarp, beide gevestigd in Echtenerbrug, Zuid-Friesland. Sinds kort fotografeer ik ook met enige regelmaat voor een teckelfokker uit Noord-Holland en een poedelfokker uit Wolvega.  Daarnaast ben ik ook te vinden tussen de Duitse Doggen in Kimswerd. Wanneer er pups geboren zijn verzorg ik een newborn fotoshoot met pups voor deze fokkers. Tussendoor maak ik stand- en kopfoto's van alle honden, meerdere keren per jaar. Natuurlijk verzorgd ik ook de gewone leuke, ontspannen foto's van de honden wanneer we met elkaar naar het bos of het strand gaan voor een mooie wandeling. 

Wanneer je hond niet los van de riem kan, is dat geen enkel probleem.

Uiteraard kan ik riemen en halsbanden desgewenst wegwerken.

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.