top of page

fotograferen kun je leren

Of je nou zestien of zestig jaar bent, de droom hebt om beroepsfotograaf te worden of gewoon leuke foto's in je eigen omgeving wilt maken: Toon Fotografie en Pixie Photography helpen je verder. Het enige wat je nodig hebt, is een spiegelreflex- of systeemcamera en een dagje tijd.

 

Zowel voor beginnende als voor gevorderde

hobby-fotografen bieden wij interessante,

praktijkgerichte fotodagen aan. Ook is het mogelijk om simpele, korte workshops te volgen voor het leren bewerken in Lightroom & Photoshop. 

De fotodag is zeker niet alleen bedoeld voor hobby-fotografen, maar ook zeer geschikt wanneer je graag gewoon betere foto's wilt maken op reis, op vakantie, tijdens het jaarlijkse bezoek aan de dierentuin, voor je onderneming of bijvoorbeeld van je eigen huisdieren, vrienden en familie. 

beginners

We verwachten in de herfst van 2019 weer een Fotografiedag te organiseren voor beginnende fotografen. Wil je graag meer weten over je camera? Of ben je nieuwsgierig naar de beginselen van het handmatig instellen van je camera? Dan is deze Fotografiedag speciaal geschikt voor jou!  

 

Datum en info volgt z.s.m.

Heb je interesse? Meld je vrijblijvend aan, dan houden we je op de hoogte!

gevorderden

Ben je al een tijdje bezig met fotograferen maar wil je graag een stap verder komen? Heb je duidelijke vragen over specifieke onderwerpen? Deze dag is speciaal voor de al wat gevorderde hobby fotograaf. Je kunt aan onze allround fotograaf met meer dan 15 jaar ervaring alle vragen stellen die maar in je op komen. 

Datum en info volgt z.s.m.

Heb je interesse? Meld je vrijblijvend aan, dan houden we je op de hoogte!

de fotografen achter de fotografiedagen

bottom of page