evenementen fotograferen

Je kunt mij inhuren voor het vastleggen van allerlei soorten evenementen. Inmiddels heb ik gefotografeerd voor verschillende organisaties in Nederland, zoals de Distinguished Gentleman's Ride, Etsy made in NL, Friese Motorexperts en Team Schaap voor IJsspeedway racing tijdens de Roelof Thijs Bokaal

Mogelijkheden en prijzen in overleg. Neem hiervoor contact met mij op. 

Distinguished gentelman's ride

Jaarlijks fotografeer ik voor de organisatie van The Distinguished Gentleman's Ride in Leeuwarden. 

Volgend event: september 2020

 

 

ijsspeedway racing

Sinds 2019 ben ik de vaste fotograaf tijdens de Roelof Thijs Bokaal gedurende het WK IJsspeedway racing in Heerenveen voor de rijders Bart en Niek Schaap. 

 

EVENEMENT HELAAS GECANCELD VOOR 2020

 

Motor elfstedentocht

Wanneer mogelijk sta ik jaarlijks aan de kant van de weg met mijn fototoestel voor het vastleggen van de deelnemers tijdens de Motor elfstedentocht in Friesland. De foto's kunnen online gekocht worden via Oypo. 

 

EVENEMENT HELAAS GECANCELD VOOR 2020 

paula's motorkleding

Periodiek maak ik foto's voor Friese Motorexperts in Menaldum, voor bijvoorbeeld Paula's Motorkleding wanneer er gave nieuwe items binnen zijn voor het motorseizoen!

 

Wil jij ook zo'n stoere shoot boeken voor jezelf? Stuur mij gerust een e-mail! 

motor meiden fotoshoot

In 2019 ben ik ingehuurd door Motormeiden.tv voor het vastleggen van verschillende stoere dames op hun eigen motor. Daarnaast was er een zeer mooie Moto Guzzi tot onze beschikking samen met verschillende toffe outfits van Chromeburner! 

etsy made in nl markt

Jaarlijks word ik ingehuurd voor het vastleggen van de Etsy Made in NL markt in de Blokhuispoort in Leeuwarden. De standhouders gaan op de foto en tussendoor worden er veel sfeer- en productfoto's gemaakt voor de ondernemers en de organisatie. 

Volgend event: november 2020.  

bikkel survival run leeuwarden

Sinds twee jaar volg ik een deel van de Bikkel Run met mijn camera. Tot nu toe deed ik dat enkel omdat mijn broer mee deed met dit stoere evenement, volgend jaar wil ik gaan fotograferen bij een vaste hindernis!

Volgend event: oktober 2020.  

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf.