het bestellen van foto's

Soms fotografeer ik vrijwillig of in opdracht op een motorevenement. Ieder jaar fotografeer ik voor de organisatie van de Distinguished Gentleman's Ride in Leeuwarden. Deze foto's worden gratis verstrekt op web-formaat aan alle deelnemers van deze rit. Soms sta ik ook op eigen initiatief aan de kant van de weg, zoals vorig jaar tijdens de Motorelfstedentocht in Friesland.  

 

Hier vind je alle foto's van de laatste evenementen te bestellen via Oypo

Mocht je op mijn website ergens een foto zien die je graag wil hebben? Stuur mij dan gerust een berichtje!

DSC_0358.jpg

foto's bij motorexperts

Ik heb van ongeveer 11:15 uur tot en met 14:30 uur foto's gemaakt bij Friese Motorexperts voor de deur. 

DSC_0386_bewerkt.jpg

foto's bocht menaldum

Tussen 11:30 uur en 14:30 heb ik ook foto's gemaakt in de bocht waar je Menaldum uitrijdt richting Berlikum.

DSC_0054.jpg

foto's gytsjerk lekkum

Tot slot heb ik vanaf 15:30 uur tot 17:30 uur foto's gemaakt in en na Gytsjerk. 

Bekijk en bestel snel de foto's!

bestelinformatie

Voor het bestellen van foto's maak ik gebruik van de externe partij Oypo. Tijdens evenementen doe ik mijn best om zoveel mogelijk deelnemers op de foto te zetten, welke ik vervolgens in duidelijke mappen plaats met aanduiding van plaats en tijd. Lees onderstaande voorwaarden goed door, mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen via info@pixiefoto.nl

Je kunt 2 soorten foto's bestellen.

1. De web-versie

 

Deze versie heeft een formaat tot maximaal 3MB met een lange zijde van 2048px. Dit zorgt ervoor dat je het gemakkelijk online kunt gebruiken op bijvoorbeeld websites en social media zoals Facebook. De foto is dan compleet geoptimaliseerd voor online gebruik en wordt hierdoor bijvoorbeeld door facebook niet meer verkleind. Het voordeel is dat de foto dus haarscherp zal blijven bij het plaatsen. 

2. De originele foto

Deze versie wordt verstuurd op groot formaat tot maximaal 15MB met maximale afmeting 6000x4000px. Zo is de foto geschikt om bijvoorbeeld te vergroten en om af te drukken op onder andere canvas of forex. Je behoudt dan bij het drukken de allerbeste kwaliteit van de foto. 

Kwaliteit

Bij het online bekijken van de previews op Oypo kan het zijn (doordat het enorm verkleind is in het overzicht wat je ziet) dat de kwaliteit van de foto minder goed lijkt te zijn. Uiteraard is dit bij het daadwerkelijke bestand wat je download niet het geval. Elke foto is handmatig door mij geselecteerd en gecontroleerd op scherpte en kwaliteit. Je kunt er dus vanuit gaan dat elke foto die je koopt van hoogwaardige kwaliteit is en dus ook scherp is. Als je hier vragen over hebt kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen. 

Hoe gaat het in zijn werk

Je kiest de gewenste foto en kunt je winkelmandje afrekenen. Na het afrekenen krijg je een e-mail van Oypo met alle informatie over je bestelling, dit is tevens de factuur. Vervolgens krijg je bericht wanneer de foto klaar staat om te downloaden. Je klikt op de link in het e-mailbericht en kunt de foto's vanuit Oypo downloaden naar je computer of laptop. Appeltje eitje! 

Korting en extra mogelijkheden

Let op: speciaal voor de Motorelfstedentocht heb ik nu een actie: Je krijgt bij het bestellen van meerdere foto's nu 50% korting op elk 2e, 3e en 4e product. Heb je dus het geluk dat je 2 of misschien wel 3 keer op de foto staat? Dan bestel je dus meerdere foto's met dikke korting. 

Heb je een bijzonder verzoek wat betreft de nabewerking van een foto? Wil je de foto bijvoorbeeld in zwart wit? Dan kun je mij het beste even een mailtje sturen, daar komen we altijd wel uit samen. 

info@pixiefoto.nl

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Jolien Berntsen

06 27 11 98 84

info@pixiefoto.nl

www.pixiefoto.nl

PIXIE PHOTOGRAPHY

 

winnaar Keunstkrite fotowedstrijd 2020 categorie dieren - professional

© 2020 Deze website is ontworpen door Pixiemedia. Het is niet toegestaan afbeeldingen van deze website te kopiëren zonder toestemming van de fotograaf. 

Lees hier de algemene voorwaarden van Pixie Photography.